Konak Pier’de dinlenmiş et

Güncelleme Tarihi:

Konak Pier’de dinlenmiş et
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2009 00:00

Konak Pier Alışveriş Merkezi içinde Enis Habif’in açtığı Dükkan – Steakhouse, lezzetli etleriyle adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Özel bir et dinlendirme tarzı olan Dry Aging (kuru dinlendirme) Amerika’daki tüm steakhouse’larda kullanılan teknikle hazırlandığını belirten mekan sahipleri, “2008 sonunda Nişantaşı Beymen Blender mağazasının içinde açılan steakhouse şubesini, yeni bir oluşum olan ‘Dükkan Burger’ konsepti izledi. Ekim ayında Dükkan Steakhouse olarak Pier,de faaliyete geçtik. Kömür ızgarası, Dükkan’a özel dry aged steakleri, Kasap reyonu ile Dükkan çizgilerinin yanında, İzmirli et sevenlerin senelerdir bekledikleri hizmeti ayaklarına getirdik” dedi.

Arap mutfağını tanımak isteyene
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

OSMANLI ve Arap kültüründen gelen lezzetleri İzmirliler’le ile buluşturmak üzere yola çıkan Türk Arap İşadamları Derneği İzmir Şubesi Başkanı- Halep asıllı işadamı Sabuhi Attar, Gaziemir Sarnıç’ta kurduğu modern tesisi Mehter müziği eşliğinde hizmete soktu. Halep mezelerinin ikram edildiği açılışa iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Ürünlerinde katkı maddesi kullanmadıklarını vurgulayan Attar, “Yaklaşık 50 çeşit ürünümüzü ilk etapta iç piyasaya, kısa sürede de yurt dışına sunacağız” dedi.

Haberin Devamı

40 yıllık hatır var
İZMİR (DHA)

İZMİRLİ işadamı Emrullah İşlek’in sahibi olduğu Kahve Diyarı, mağaza zincirine sekizinci halkayı Güzelyalı’da ekledi. İşlek, kısa zamanda hızla büyüdüklerini belirterek, “Her geçen gün büyüyen bu sektör aynı zamanda pekçok gence istihdam sağlıyor. Başarılı kahve zincirlerine bakıldığında İzmir diğer illere göre daha ön planda. Biz de İzmirli bir marka olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Sıroğlu’ndan 4’üncü şube
Eray ARPAŞİN/ İZMİR (DHA)

GELENEKSEL Türk tatlılarının değişmeyen lezzetlerini 1975 yılından bu yana müşteriyle buluşturan Sıroğlu Baklavaları, 4’üncü şubesini Hatay‘da hizmete açtı.
Mahmut Sır’ın sahibi olduğu firma, Aydın ve Nazilli’den sonra İzmirliler’le bulustu. Tepsi baklava, su böreği ve çikolataları ile ünlü olan Sıroğlu Baklavaları, diğerlerinden farklı olarak İzmir’deki şubesine çikolata reyonunu da ekledi. Geleneksel baklava ve çikolatayı buluşturan Sıroğlu, Hatay, Üçyol‘daki yeni şubesinde lezzet tutkunlarını bekliyor.

Haberin Devamı

Çıtır lezzet bir telefonla
İZMİR / HÜRRİYET

İZMİRLİ lezzet avcılarının vazgeçilmez adresleri arasında bulunan Ekmekiçi, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Şubesi’nde paket servise başladı. Mönülerinde Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini ekmeğin içinde servis ederek sektörde farklılaşan Ekmekiçi, 14 şubeye ulaştı. Yoğun talep üzerine paket servise başlayan Ekmekiçi’nin tüm restoranlarında uygulamanın yaygınlaşacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!