Kocaoğlu stantları ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Kocaoğlu stantları ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 01:15

TRAVEL Turkey İzmir - Turizm Fuarı, Türkiye ve dünyanın dört bir köşesinden farklı renkleri bir araya getirdi. Organizasyona evsahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, fuar stantlarını ziyaret ederek "İzmir'e hoş geldiniz" dedi.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ, TÜRSAB ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile organize edilen Travel Turkey İzmir - 8. Turizm Fuarı, kente hareketli günler yaşatıyor. 30 ayrı ülkeden ve Türkiye'nin her bölgesindeki pek çok kentten 900'ü aşkın katılımcıyı ağırlayan fuarda farklı kültürler aynı çatı altında buluşuyor.

Kocaoğlu stantları ziyaret etti


Travel Turkey İzmir'in açılış törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, törenin ardından fuarda gezerek katılımcılarla bir araya geldi. Partner ülke İtalya'nın yanı sıra Gambia ve Yunanistan stantlarını ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, yerli katılımcıların da davetlerini kırmadı ve tüm şehirlerin stantlarına uğramaya çalıştı.

Kocaoğlu stantları ziyaret etti


Birçok yörenin turistik değerlerinin, tarihi ve kültürel zenginliklerinin, yerel ürünlerinin sergilendiği Travel Turkey İzmir, profesyonel ziyaretçiler kadar, seyahat etmeyi sevenler için de kısa sürede keyifli bir dünya turu yapma imkanı sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!