Klima ve frigoda 45 yıldır Gaspa

Güncelleme Tarihi:

Klima ve frigoda 45 yıldır Gaspa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2010 21:32

Haberin Devamı

DELPHİ-Diavia araç klima ve frigo sistemlerinin Türkiye distribütörü olan Gaspa Ltd.’nin bayi toplantısında ürün gamına yeni katılan frigo soğutucuları tanıtıldı. 2010 hedefleri ve projeler hakkında yapılan sunum sonunda, bayiler Gaspa ile çalışmaktan memnun olduklarını dile getirdi.

45 yıllık tecrübe

Otomotiv sektöründe 45 yıllık tecrübeye sahip P&B Group’un üyesi olan Gaspa Otomotiv Soğutma Sistemleri, her türlü araca özel tasarlanmış, markasına ve modeline göre klima sunuyor.

Arge ve Marka’da Ege Plast’a ödül

Ege Bölgesi Sanayi Odası, izmir Ticaret Odası ve izmir Ticaret Borsası’nın ortaklaşa düzenlediği, bu yıl ilki gerçekleştirilen izmir Ekonomisi 2008 yılı ödül töreninde, Ege Plast, Arge ve Marka dallarında iki ödüle birden layık görüldü.

50 yılını kutluyor

Haberin Devamı

Mazhar Zorlu Holding kuruluşunun lokomotif şirketi Ege Plast’ın, plastik sektöründe en fazla patente sahip bir kuruluş olduğunu, gurubun pazarlama şirketi olan Ege Yıldız’ın da, bu yıl, 50’nci yılını kutladığını belirten firma yetkilileri, gerek Arge, gerekse Marka dalında verilen ödülleri çok anlamlı bulduklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!