Klasik araç tutkunları bu müzeyi kaçırmasın

Güncelleme Tarihi:

Klasik araç tutkunları bu müzeyi kaçırmasın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2015 01:24

ÖZGÖRKEY Şirketler Grubu'nun, İzmir'in Torbalı ilçesinde, açtığı otomobil müzesi her yaştan otomobil tutkununun ilgisini çekti.

Haberin Devamı

Özgörkey grubunun Torbalı'daki Feast fabrikasında açtığı KEY Museum'da 1886 - 2011 yıllarını kapsayan dönemde üretilmiş 130 otomobil, 40 motosiklet, 3 bin maket otomobil ve 2 bin 550 model otomobil amblemi sergileniyor. Müzenin açılış kokteyli İstanbul ve İzmir cemiyet hayatından önemli isimleri ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, AK Parti'li Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Özgörkey Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özgörkey ile sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri otomobilleri büyük bir merakla inceledi.

Klasik araç tutkunları bu müzeyi kaçırmasın

Haberin Devamı


Kente hem ulusal hem uluslararası düzeyde bir müze kazandırmak istediklerini söyleyen Özgörkey İcra Kurulu Başkanı Murat Özgörkey, "Diğer işlerimizde olduğumuz gibi yine bu bölgede eşsiz bir işe giriştik. Bu müzenin de bölgemizi turistik bir destinasyon haline getireceğine inanıyoruz" dedi. Erdoğan Özgörkey de müzede yıllarca emek ve gayret verilmiş bir işin sergilendiğini aktardı.
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve Özgörkey ailesi açılış kurdelesini birlikte kesti. Müze pazartesi ve salı günleri hariç haftanın 5 günü 10.00 - 17.00 saatleri arasında 20 TL karşılığında gezilebilecek.
Mehmet KURT, İZMİR (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!