Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Lokantacının cesedi evinde bulundu

MANİSALI lokanta işletmecisi Mehmet Ali Mersinli, evinin balkonunda ölü bulundu. Mersinli'nin ölümü şüpheli bulunarak cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otogar yakınlarında lokanta işleten evli ve bir çocuk babası, 48 yaşındaki Mersinli, eşi ve kızının Menemen'e akraba ziyaretine gitmesi üzerine saat 01.30'a kadar ablasının evinde kaldı. Daha sonra Peker Mahallesi Yeni Sokak No: 8/3'teki evine dönen Mersinli, birinci kattaki dairesinin balkonunda sabah cansız halde görüldü. Mersinli'nin, yüksek tansiyon hastası olması nedeniyle beyin kanaması sonucu ölmüş olabileceği belirtildi. Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA

Muhasebeci sulama kanalında boğuldu

BERGAMA İncecikler Köyü'nde Cihan Çobanoğlu'nun cesedi sulama kanalında bulundu. Bergama'da muhasebecilik yapan 40 yaşındaki Cihan Çobanoğlu'nun cesedi önceki gün köy yakınında sulama kanalında vatandaşlar tarafından bulundu. Jandarma, Çobanoğlu'nun otomobilinin yanında bir adet boş rakı şişesi buldu. Çobanoğlu'nun, alkolün etkisiyle dengesini kaybedip suya düştüğü, ya da intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. İZMİR, (DHA)

Tüfekle canına kıydı

SEFERİHİSAR'in Turgut Köyü'nde bunalım geçiren Aydın Uygur canına kıydı. Bir süredir psikolojik sorunları olduğu belirtilen 28 yaşındaki Aydın Uygur, evde av tüfeğini göğsüne dayayıp tetiği çekti ve olay yerinde canverdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!