Kılıçdaroğlu ve Bahçeli geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2011 00:00

EGE, hafta sonu iki lidere ev sahipliği yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Şubat Cuma akşamı İzmir’e gelecek, ertesi gün Ödemiş’e geçecek, İstasyon Meydanı’nda saat 13.00’te yapılacak mitingte çiftçinin yaşadığı sıkıntıya dikkat çekip, partisinin tarım politikasını anlatacak.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, öğleden sonra yine İzmir’de olacak, saat 16.00’da Bornova Belediyesi’nin Işıkkent Spor Kompleksi’ni hizmete açacak. CHP Lideri, akşam da Halkapınar Spor Salonu’nda Kars ve Ardahanlılar Derneği’nce düzenlenen şölene katılacak. Geceyi İzmir’de geçirecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, pazar sabahı karayoluyla Eskişehir’e hareket edecek.

MHP Lideri Aydın’da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de 26 Şubat Cumartesi günü Ankara’dan karayoluyla geleceği Aydın’da saat 12.00’de Nazilli Belediyesi’nin hizmetlerini toplu halde açacak. Sırasıyla Buharkent ve Karacasu’nun Ataemir, Akça ve Salavatlı belediyelerini ziyaret edecek olan MHP Lideri, pazar günü saat 10.00’da Aydın İl Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından 11. 30’da merkez ilçe binasını açacak, 12.00-13.45 arasında da Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda
sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Bahçeli, Ortaklar Belediyesi’ni ziyaret edip, partisinin Söke ilçe binasını hizmete açtıktan sonra Didim Akyeniköy Belediyesi’ne gidecek ve aynı günün akşamı yine karayoluyla Aydın’dan ayrılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!