Kemal Özdeş Trabzon'u yenmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Kemal Özdeş Trabzonu yenmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2015 02:17

BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Kemal Özdeş, uzun yıllar yardımcılığını yaptığı Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Trabzonspor’u yenmeleri halinde, eski bir dostu üzmenin burukluğunu yaşayacağını ancak takımı için çok mutlu olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Pazartesi oynayacakları maç öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdeş, Kasımpaşa ve Karabük’ten sonra Trabzonspor’u da yenip 14 puana ulaşmak istediklerini belirtti.

Bir soru üzerine Yanal’la hem kulüplerde hem milli takımda birlikte çalıştıklarını hatırlatan Kemal Özdeş, bunun bir avantaj sağlamayacağını vurgulayarak, şunları söyledi: “Futbolda taktik bilmekten çok, felsefe bilmek önemlidir. Beni sadece takımımım durumu ilgilendiriyor. Balıkesirspor’un galip gelmesi, her şeyden önemli. Kazandığımızda kendi adıma üzülebilirim belki ama takımım adına çok sevineceğim.”

Kemal Özdeş Trabzonu yenmek istiyor

Alanzinho’ya YEŞİL IŞIK
BALIKESİRSPOR’un sezon başında Trabzonspor’dan transfer ettiği Alanzinho’yu göreve geldiği günden bu yana oynatmayan Kemal Özdeş, Brezilyalı yıldıza zorlu randevu öncesi yeşil ışık yaktı. Özdeş, “Maçlarda ihtiyaçlara göre tercih yapıyorum. Bunu da oyuncularımla paylaşıyorum. Geçtiğimiz haftalarda farklı bir oyuncu yapısıyla sahaya çıktım, ama Alanzinho bu hafta oynayabilir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!