Kaymakamın Ajda Pekkan’lı reklam taktikleri

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamın Ajda Pekkan’lı reklam taktikleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2008 00:00

Çanakkale’nin Biga İlçesi’nde İl Özel İdaresi’nden 2003’te kiralanan Kırkgeçit Kaplıcaları, 1 milyon YTL’lik yatırımla modern hale getirildi. Kırkgeçit Termal Otel’i Vali Orhan Kırlı törenle açtı.

Biga Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, ilk etapta işletme süresi 10 yıl olduğu için yatırımda tereddüt ettiklerini, ancak süre 25 yıla çıkarılınca tesisi yenileme kararı aldıklarını söyledi. Doğan, 64 ortakla oteli üç yıldız alabilecek konuma getirdiklerini, önümüzdeki yıl havuzu yenileyeceklerini belirtti.

Günlük konaklamanın yanısıra devre tatil olarak, bin 850 YTL’ye 10 yıllığına bir hafta kullanım hakkı verdiklerini açıklayan Doğan, lüks odalarda 24 saat sıcak su, duş, jakuzi, yerden ısıtma sistemi, televizyon, buzdolabı bulunduğunu kaydetti, "Ayrıca Çanakkale bölgesinde ruhsatı olan tek kaplıca burası. Devre tatilimizin yıllığı ortalama 185 YTL’ye geliyor. Herkesi burada şifa bulmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

İyi tanıtım için

Biga Kaymakamı Mustafa Gündoğan, otelin ilçenin ekonomisine, turizmine ve tanıtımına önemli katkı sağlayacağını belirtti. Tesisin iyi tanıtılması gerektiğini vurgulayan Gündoğan, işletmecilere tüyo vermek istediğini de belirterek, şunları söyledi:

"Buranın suyu cilt kırışıklıklarına iyi geliyormuş. Osmanlı Sarayı’ndan hanımlar belli bir süre gelip burada kalırlarmış. İyi bir reklam çalışmasına girilebilir. Bu konuda da bir önerim var. Sayın Ajda Pekkan’ı buraya getirip bir süre misafir edelim. Ama kimsenin haberi olmasın. Sadece basının haberi olsun. Gizli gelsin. Daha sonra onun geliş sebebini biz servis yaparız. Nedir? Aslında Sayın Ajda Pekkan bu güzelliğini, cildinin duruluğunu estetiğe falan değil, buraya gelip kalmasına borçlu gibi haberler verilirse burası müşteri patlaması yaşar diye düşünüyorum. Bu tüyolarımı değerlendireceğinize inanıyorum."

Gündoğan, konuşmasını, "Şaka bir tarafa ben arkadaşlarımızı bu başarılı yatırımlarından dolayı tebrik ediyorum" diyerek tamamladı.

Konuşmaların ardından Çanakkale Valisi Orhan Kırlı tesisin kurdelesini kesti. Vali Orhan Kırlı ve beraberindekiler şifalı suyla doldurulmuş jakuzilerin bulunduğu odaları gezerek bilgi aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!