Kayıp reklamcı cinayet kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Kayıp reklamcı cinayet kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2011 00:00

Muğla Ortaca’da bir reklam ajansında çalışan ve 3 gündür haber alınamayan Yusuf Yılmaz (32), Dalaman Çayı’nda kurulu Bereket Hidroelektrik Santrali’ndeki su kanalında, av tüfeğiyle vurulmuş olarak ölü bulundu.

Haberin Devamı

Ortaca’daki bir reklam şirketinde çalışan bir çocuk babası Yusuf Yılmaz, geçen 12 Şubat’ta iş çıkışında evine dönmedi. Bunun üzerine yakınları polise başvurdu.Polis, eşinden bir süre önce boşanan Yılmaz’ın kaybolmadan önce en son S.A. (26) ve ağabeyi A.A. (30) ile görüldüğünü belirledi. Bunun üzerine hırsızlıktan sabıkalı S.A. ve A.A., önceki gün gözaltına alındı. İki zanlı, sorgularında Yılmaz’ı öldürdüklerini itiraf etti. S.A., aynı mahallede oturdukları Yılmaz’ın eşi F.A. ile yasak ilişki yaşadığını iddia ederek, şunları söyledi:

İtiraf ettiler

Atatürk Bulvarı’ndaki bir barda Yılmaz ile içki içtik. Bar çıkışında içmeye devam etmek için otomobilime binip, Dalaman Çayı’nın geçtiği Çaylı Mahallesi, Bend Ağzı Mevkisi’ndeki Bereket Hidroelektrik Santrali’ne gittik. Burada Yılmaz ile aramızda tartışma çıktı. Kendisini santralin kanalındaki suya ittik. Ardından da av tüfeğiyle üç el ateş edip, kaçtık.” Polis, zanlıların gösterdiği barajın suyunun kesilmesini sağladı, balıkçıların yardımıyla yaklaşık bir kilometre ileride Yılmaz’ın mazgala takılmış cesedini buldu. Yılmaz’ın başından vurulduğu belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!