Kavuk’un akaryakıt istasyonu kapatıldı

Güncelleme Tarihi:

Kavuk’un akaryakıt istasyonu kapatıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2001 00:00


Utku BOLULU
Haberin Devamı

ANAP Bornova İlçe Başkanı Abdullah Kavuk'un Çamdibi'ndeki akaryakıt istasyonu, Büyükşehir Belediye Encümeni kararıyla kapatıldı. Kavuk, kapatma gerekçesi olan ‘‘ruhsat yenileme’’ için gerekli belgeleri getirmesine karşın, Encümen'e sevkedilen dosya, bürokrasi nedeniyle durdurulamadı.

KAVUK, 1999'da akaryakıt ve LPG otogaz istasyonu ruhsatı aldığı işletmede oto yıkama yapmak için başvuruda bulundu. Çevre Sağlığı ekipleri, incelemede, istasyonda bazı değişikler yapılmasına karşın, vaziyet planı ve aplikasyon belgesinin bulunmadığını tespit etti.

EKİPLER, başvuruya eksiklikler nedeniyle olumsuz rapor verince, dosya, istasyonun kapatılması istemiyle Encümen'e sevk edildi. Bu arada, Kavuk, Bornova Belediyesi'nden yeni vaziyet planı, Tapu Kadastro Müdürlüğü'nden de aplikasyon planını aldı ve yetkililere teslim etti.

ANCAK, dosyanın Encümen'e sevkedilmesi ve Kavuklar Akaryakıt'ın limited şirketten anonime dönüşmesi nedeniyle Oda kayıt ve vergi belgesi gerektiğini söyleyen yetkililer, Kavuk'tan yeniden başvuru yapmasını istedi. Kavuk, ‘‘Herhangi bir sorun yok. Kapatma kararı, prosedür’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!