Kardeşlik balonları adreslerine ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlik balonları adreslerine ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2012 12:27

Denizli’de eğitim veren Özel Servergazi İlköğretim Okulu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda uçurduğu kardeşlik balonları adreslerine ulaştı. Uçurulan 300'e yakın kardeşlik balonundan beşine cevap geldi. Balonuna cevap gelen öğrenciler okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.

Haberin Devamı



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda farklı bir etkinliğe imza atan Özel Servergazi İlköğretim Okulu öğrencileri isimlerini, adreslerini ve mesajlarını yazdıkları 300 kardeşlik balonunu gökyüzüne bıraktı. Balonlar çeşitli ilçe ve köylerde farklı kişilerin eline ulaştı. Balonlardan Yasemin Güner'in balonu Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde, Huriye Koçlar'ın balonu Organize Sanayi Bölgesi'ne, Hüseyin Kaplan'ın balonu Denizli kent merkezine, Asude Damgacı'nın balonu Çardak Havaalanı'na, Yılmaz Kağan Çakan'ın balonu ise Serinhisar Stadı'na ulaştı. Balonları alıp mesajları okuyan kişiler, yazdıkları yeni mesajlarla birlikte okula gönderdi.
Okul yönetimi balonları sahiplerine ulaşarak geri gelen beş öğrenciye çeşitli ödüller verdi. Özel Servergazi İlköğretim Okulu Müdürü Uysal Cesur, öğrencilerinin sevgi ve kardeşlik balonlarının yerlerine ulaşmasından mutlu olduklarını, uçurdukları balonlarla öğrencilerinin bir çok kardeş ve ağabey edindiğini belirterek, “Balonları adresine ulaşan ve kardeşlik mesajına yanıt gelen öğrencilerimizi ödüllendirdik” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!