Kampüste Kavak Yelleri esiyor

Güncelleme Tarihi:

Kampüste Kavak Yelleri esiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2009 00:00

Reyting rekoru kıran Kavak Yelleri, Ege Üniversitesi’nde çekiliyor. Oyuncular Pelin Karahan, İbrahim Kendirci ve Sarp Apak İzmir’de olmaktan mutlu.

Haberin Devamı

KANAL D’nin reyting rekortmeni dizisi Kavak Yelleri bir süredir Ege Üniversitesi’nde çekiliyor.Kavak Yelleri dizisinin Yapım Koordinatörü Fikret Soğancı kendisinin de Ege Üniversitesi mezunu olduğunu, bunun çekimler için Ege Üniversitesi’ni tercih etmelerinde önem taşıdığını söyledi. Soğancı, “Bir vefa borcu ödemek gibi bir şeydi bizim için! Ancak sonuçta bir iş yapıyoruz ve işimizi çok ciddiye alıyoruz. Ege Üniversitesi Hastanesi gibi ultra büyük ve yaşayan yoğun bir yerde bunu yapmak hiç kolay olmayacaktı. Fakat rektörlük ve tıp fakültesi dekanlığı özellikle Dekan Serhat Bor büyük bir destek verdi. Bence Ege Üniversitesi ortamı her zaman iyiydi ve iyi kalacak. Biz gördüğümüz ilgiden çok memnunuz ve buradan mezun olmanın gururunu taşıyoruz” dedi.
Bıraktığı kalıcı izler
Dizinin yönetmeni, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Jale İncekol “İnsanın hayatındaki en önemli aşamalardan biri üniversite hayatı. Bu yüzden de sizde bıraktığı izler derin ve etkili oluyor. Şimdi o derinliklere tekrar inip mezunu olduğum okulda başka bir hikayenin tanığı olmuş gibi hissediyorum. Bazen o anlar beni duygusallaştırıyor” dedi. Dizinin beğenilen oyuncuları Pelin Karahan, İbrahim Kendirci ve Sarp Apak ise İstanbul’dan gelen bir ekip olarak İzmir’de olmaktan ve burada çalışmaktan mutlu olduklarını ifade ederken, bazen halkın yoğun ilgisinin onları biraz zorladığını ancak bu durumun onları bu sevgiyi devam ettirmek için daha da şevkle çalışmaya sevk ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Öğrenci gibiyiz

Sarp Apak, “Çekimler sırasında bizi görmek isteyen hastalar oluyor bazen. Gelip seyrediyorlar ama bazen hastalığından dolayı gelemeyenlere de fırsat buldukça biz gidiyoruz” dedi. Pelin Karahan da, “Burada öğrenci gibi hissediyorum kendimi. Bu çok hoşuma gitti hatta gururlandım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!