Kaf-Kaf yeni tesisine kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kaf yeni tesisine kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 00:00

Kuruluşunun 100. yılını kutlayan Karşıyaka’da Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri bünyesinde yapılan altyapı kamp merkezi törenle açıldı.

Haberin Devamı

Kuruluşunun 100. yılını kutlayan Karşıyaka’da Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri bünyesinde, yeşil-kırmızılı renklere gönül veren isimlerin destekleriyle yapılan altyapı kamp merkezi törenle açıldı. Açılış, yönetim, futbolcular ile camianın ileri gelenlerini buluşturdu. 1912 Karşıyaka Derneği’nin çabalarıyla, 6 ayda bitirilen tesisin açılışında yapıma katkısı bulunan isimlere altın, gümüş tuğla ile teşekkür belgesi verildi.
Yaptığı konuşmada altyapıyla ilgili farklı projelerinin de olduğunu belirten 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Sait Gürsoy, “Yıllarca bünyemizdeki ormanı fark etmeyip tek ağaçlara yöneldik, onları mutlu ettik. Bu tesiste kulübümüze yıllarca hizmet verecek, bizi gururlandıracak genç fidanlar yetişecek” dedi. Başkan Cihan Büyükoral ise, “Hepimiz gelip geçiciyiz ama kulüp kalıcı. Bu koca çınar doğru beslenir, sağlam köklerle büyürse daha nice yüzyıllar görür” diye konuştu.
Sait Gürsoy, kamp merkezinin sambolik anahtarını yönetime verirken kurdeleyi Divan Başkanı Tahit Türetken’in de aralarında olduğu birçok Karşıyakalı birlikte kesti. Altyapı için geçen yıl yapılan suni çim saha ile idari binanın yanında inşa edilen tesiste 12 oda, dinlenme ve toplantı salonları bulunuyor.

Haberin Devamı

Kaf-Kaf yeni tesisine kavuştu

Kaf-Kaf yeni tesisine kavuştu

Kaf-Kaf yeni tesisine kavuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!