Kaf-Kaf hayat buldu

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kaf hayat buldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2014 01:34

Yeşil-kırmızılılar, Yusuf Şimşek yönetimindeki ikinci maçından da zaferle çıktı ve puanını 25’e çıkardı. Kaf-Kaf’ın şimdi yeni hedefi Play-Off barajına kalmak.

Haberin Devamı

ŞANLIURFASPOR’un ardından Adanaspor’u da 2-1 yenerek PTT 1. Lig’de bu sezon ilk kez ikide iki yapan Karşıyaka’nın çehresi, Yusuf Şimşek’le değişti. Parlak futbolculuk kariyerinin ardından teknik adam olarak Turgutluspor, Ç.Rizespor ve Denizlispor’da başarılı işlere imza atan Şimşek, devre arasında 19 puanla tehlikeli bölgenin sınırında devraldığı yeşil-kırmızılı ekibe iki haftada hayat verdi. 25 puana ulaşan Karşıyaka gözünü yukarıya dikti.

KAFALARDAKİ soru işaretlerine son verdiklerini belirten Şimşek, “Alt sıralarla işimizin olmadığını söylüyorum. Bu hafta Mersin’i de yenersek önümüz açılır” diye konuştu. İlk yarıda bekleneni veremeyen Burak ve Hüseyin ile yeni transferler Can, Ahmet ve Cenk Güvenç’in performansından memnun olan Yusuf Şimşek, “İyileşen Mustafa ve Caner’in yanı sıra cezalı Ars ve sakat Ofoedu da aramıza katılacak. Bir kaç hafta sonra daha iyi olacağız” dedi.

Fobiyi yendi

Haberin Devamı

KARŞIYAKA öne geçtiği maçlarda puan kaybetme geleneğine Adana’da son verdi. İlk yarıda skor üstünlüğünü yakaladığı Şanlıurfaspor (2-2), İstanbul BŞB (2-4), Tavşanlı Linyit (1-1), Adana DS (1-1), Balıkesirspor (1-4), Samsunspor (1-2) ve Ankaraspor (1-1) maçlarından mutsuz ayrılan Kaf-Kaf, Adanaspor’u yeni transfer Can Erdem’in 90+3’teki golüyle yıktı. Şanlıurfaspor maçına 5’er bin TL prim dağıtan yönetim, Adanaspor galibiyetinin 3 bin TL’lik primine zam yapmadı.

Erdi üzdü

ADANASPOR deplasmanının ilk yarısında sakatlanan Karşıyakalı Erdi’nin sakatlığının ciddi olduğu bildirildi. Sağ diz çapraz bağlarında kopma şüphesi olan genç futbolcunun bugün MR’ı çekilecek. Erdi’nin sezonu kapatması halinde, yönetim ön liberoya transfer yapmayı gündemine alacak. Stoper arayan Kaf-Kaf Balıkesirspor’dan Serhat Akyüz’ü de listeye aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!