Kadriye Teyze'nin trafo öfkesi

Güncelleme Tarihi:

Kadriye Teyzenin trafo öfkesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 01:15

MANİSA Şehzadeler Belediye Meclisi toplantısında AK Partili Başkan Ömer Faruk Çelik, çalışmaları anlatırken, Kadriye Lagarlı (65), 2’inci Anafartalar mahallesindeki evinin önüne yapılması planlanan elektrik trafosunu istemediğini söyleyerek tepki gösterdi. Trafonun çocukların oyun alanına yapılacağını dile getiren Lagarlı, şunları söyledi:

Haberin Devamı

BENİ ALDATTILAR
‘‘Kimse beni susturamaz. Ben burada çok feci şekilde aldatıldım. Ben çok üzüldüm. Başkanım, siz bana söz verdiniz. Bana cep telefonundan resim gösterdiler. ‘Trafoyu buraya mı yapalım’ dediler. Benim gözlerim görmüyor diye beni aldattılar. Herkes şahit olsun. O trafoyu bombalarım yine de orada bırakmam. Gerçek söylüyorum. Bana gösterilen resim burası değildi. Gerçekten değildi. Beni kimse kandıramaz. O trafo orada yapılmayacak” diye konuştu.

Kadriye Teyzenin trafo öfkesi


BAŞKAN: ÜZMEYİZ
Başkan Çelik, mahalleliyle görüşerek yerin belirlendiğini kaydetti, “Kadriye Teyze trafoyu istiyor, ama kendi evinin önüne istemiyor. Yerle ilgili sorun var. Bununla ilgili süreç başladı. Teyzeyi üzmeyiz. Sen sakin ol. Sen Osmanlı kadınısın. Ben sizi daha fazla seviyorum. Teyzeyi belediyeye getireceğiz ve yapabileceğimiz bir şey var mı yok mu araştıracağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!