Kadın sanat ve eğitim konseri

Güncelleme Tarihi:

Kadın sanat ve eğitim konseri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 22:22

EBSO Vakfı Bayanlar Birliği Korosu, müzikleri ile davetlilere keyifli saatler yaşatırken, gecenin geliri, Bergama Dereköy İlköğretim okulu ek bina yapımına bağışlandı.

Haberin Devamı

EBSO Vakfı Bayanlar Birliği Korosu, Atatürk Kültür Merkezi, Yunus Emre Salonu’nda düzenlediği “kadın sanat ve eğitim” temalı konser ayakta alkışlandı.EBSO Vakfı Bayanlar Birliği’nin 34 kadın üyesinin bu yıl altıncısını düzenlediği konser Şef Ümit Bulut yönetiminde gerçekleşti. Geceden elde edilen gelirin Bergama Dereköy İlköğretim Okulu’nun ‘Bayanlar Birliği’ adını taşıyacak olan 6 derslikli ek binasının yapımına aktarılacağını belirten EBSO Vakfı Bayanlar Birliği Başkanı Berkay Eskinazi, “Dünyadaki tüm acıları yok edemeyiz fakat dünya için güzel şeyler yapabiliriz” anlayışından yola çıktıklarını söyledi. Eskinazi, “12 yıldır EBSO Vakfı bünyesinde gönüllülük temelinde bir arada olan Bayanlar Birliği olarak Vakfın politikaları doğrultusunda eğitime katkı amacıyla birçok etkinliğe imza attık. Bir yandan ihtiyacı olan öğrencilerimize maddi olanaklar yaratmaya çalışırken bir yandan da beraberlik duygumuzun tadını çıkardık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Şiirler okundu dans gösterileri sunuldu

Koronun eserleri seslendirmesi sonrası ise şiirler okundu, Konak Halk Eğitim Merkezi Folklor ekibi gösteriler sundu. Hakan Akı ve Şebnem Aksu Tango gösterileriyle izleyenleri coşturdu. Bir ulusal televizyon kanalındaki ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasına da katılan Hakan Perküsyon Ritim Grubu da ‘Ritimsel bir Mozaik’ dinletisiyle izleyenleri keyiflendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!