İzmirli ünlülerle kitap şenliği

Güncelleme Tarihi:

İzmirli ünlülerle kitap şenliği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2012 16:34

“Konuşan Kitap Şenlikleri”nin beşincisi 12 Ekim’de İzmir’de yapılacak. Şenliğin açılışında İzmirli ünlüler kitap okuyacak.

“Türkiye Okuyor Kampanyası”na paralel yürütülen “Konuşan Kitap Şenlikleri”nin beşincisi 12 Ekim’de İzmir’de yapılacak. Şenliğin açılışında İzmirli ünlüler kitap okuyacak.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün liderliğinde, eşi Hayrünnisa Gül’ün himayesinde, “Türkiye Okuyor Kampanyası”yla birlikte yürütülen “Konuşan Kitap Şenliği”nin 5. si, 12 Ekim 2012 günü İzmir Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde yapılacak. Masraflarının tamamı sponsorlar tarafından karşılanacak şenlik için İzmir Valiliği’nde protokol imzalandı.
Şenliğin toplumun her kesiminde okuma bilincini geliştirmek, özellikle de çocuklara ve gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatıldığını dile getiren İzmir Vali Yardımcısı ve Yürütme Kurulu Üst Başkanı Haluk Tunçsu, Tüpraş İzmir Rafineri Müdürlüğü, Türk Telekom Bölge Müdürlüğü, Socar Turkey Enerji A.Ş. ile Ege Turizm Derneği’nin şenliğin ana sponsorları olduğunu dile getirdi.
İstanbul, Şanlıurfa, Kayseri ve Ordu’nun ardından İzmir’de düzenlenen şenliğin en güzel şenlik olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini anlatan Tunçsu, “İzmir’imizin yetiştirdiği ve ülkemize kazandırdığı sanat, spor, düşünce dünyasının önde gelen isimlerini halkla şenlik açılışına davet edip çeşitli etkinliklere katılmalarını isteyeceğiz. Henüz önümüzde uzun bir zaman var. Bu zaman içerisinde program netleşecek” dedi.
İzmir Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, Tüpraş İzmir Rafineri Müdürü Şahin Çalbıyık, Socar Petkim Genel Müdürü Hayati Öztürk, Ege Turizm Derneği Başkanı Önder Kayın arasında imzalanan sponsorluk protokolünün 500 bin TL’yi kapsadığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!