İzmir ve Rize ticaret borsalarından işbirliği

Güncelleme Tarihi:

İzmir ve Rize ticaret borsalarından işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2015 15:09

TARIM ve gıda ürünleri ticaretinin geliştirilmesi amacıyla İzmir Ticaret Borsası tarafından oluşturulan elektronik pazaryeri E-Commodity Bazaar’da, iş insanları arasında alışveriş olanaklarını geliştirmek amacıyla Rize Ticaret Borsası ile işbirliği protokolü imzalandı.

Haberin Devamı

Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılmak için İzmir’e gelen Rize Ticaret Borsası heyeti İzmir Ticaret Borsası yönetimini ziyaret etti. Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkanı Resul Okumuş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Uzun, Yönetim Kurulu Üyeleri Turgay Turna, Muhammet Karaoğlu, Avni Pınarbaş, Meclis Üyeleri Hasan Mercan, Ferhat Akgenç, Abdurrahman İsmailoğlu, Sedat Abanoz, Ramazan Öztürk, Muhammet Nalkıran, Genel Sekreter İsmail Kocaman, Genel Kooordinatör Hasan Önder’den oluşan heyet, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ercan Korkmaz, Yalçın Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Uçak, Genel Sekreter Erçin Güdücü, Genel Sekreter Yardımcıları Pınar Nacak ve Sinem Çelikten tarafından karşılandı.

İzmir Ticaret Borsası çalışmaları hakkında bilgi alan ve işlem salonlarını yerinde inceleyen heyet adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, çay borsası kurmak için çalışmalar yürüttüklerini ve bu konuda İzmir Ticaret Borsası’nın deneyimlerinden yararlanmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Heyete, İzmir Ticaret Borsası tarafından hayata geçirilen E-Commodity Bazaar hakkında da bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz ve Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, E-Commodity Bazaar işbirliği protokolü imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!