İzmir puan cenneti

Güncelleme Tarihi:

İzmir puan cenneti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2008 00:00

Süper Lig parolasıyla yola çıkan Karşıyaka İzmir'deki dört maçta yedi puanı yakarken, Altınordu iç sahada sekiz puandan oldu. Altay, Göztepe ve İzmirspor ikişer beraberlikle dörder puan kaybederken Bucaspor, iç sahada sadece Adana DS önünde puan kaybı yaşadı.

BANK Asya 1.Ligi'nde yedi, 2.Lig'de sekiz, 3.Lig'de ise yedi hafta geride kalırken, İzmir yine konuk takımlar için puan cenneti oldu. İzmir takımları iç sahada oynadıkları maçlarda şimdiden 29 puan kaybederken, Altınordu sekiz, Karşıyaka ise yedi puanla ilk iki sıraya yerleşti. Şampiyonluğa soyunan Altay ve Göztepe gibi ligde tutunmayı hedefleyen İzmirspor da seyircisi önünde altın değerinde dörder puanı yakarken, Buca'nın iç sahadaki performansı yüreklere su serpti.

KSK gülmeyi unuttu 1. Lig'de ilk iki karşılaşmalarını kazanan Altay ve Karşıyaka üçüncü haftada İzmir derbisinde karşılaştı, gülen taraf 3-0'lık skorla siyah-beyazlı ekip oldu. Karşıyaka galibiyetiyle 3'te 3 yapan Altay, daha sonra oynadığı dört maçtan 1-1'lik beraberliklerle ayrılarak sekiz puan kaybetti. İzmir'de önce Manisaspor, sonra Boluspor önünde tekleyen Altay, Güngören ve Ordu deplasmanlarında da birer puanla yetindi. Kaf-Kaf ise 3-0'lık Altay bozgunundan sonra içeride ve dışarıda gülmeyi unuttu.

Altınordu şaşırtıyor Alsancak Stadı'nda Samsunspor ve Gaziantep BŞB'ye 0-0'lık skorlarla diş geçiremeyen yeşil-kırmızılı ekip, deplasmanda Kasımpaşa ile berabere kaldı, Sakaryaspor'a ise mağlup oldu. İzmir'de kedi, deplasmanda aslan olan Altınordu ise çizdiği grafikle herkesi şaşırttı. İzmir'deki 4 maçta 2 yenilgi, 1 galibiyet, 1 beraberlik alan kırmızı-lacivertli ekip sekiz puandan olurken, üç deplasman sınavından bir galibiyet, iki beraberlikle ayrıldı. Grubunda namağlup unvanını koruyan Bucaspor, seyircisi önünde sadece Adana DS ile 2-2 berabere kalarak iki puan yitirdi.

Göztepe de kayıpta Aliağa Bld'nin yarışmacı haklarını satın alarak profesyonel lige dönen Göztepe, büyük umutlarla başladığı zorlu maratonda İzmir'de dört puan verdi. 3.Lig 2.Grup’un tek namağlup takımı olan sarı-kırmızılı ekip, Nazilli Bld (0-0) ve İzmirspor'la (0-0) berabere kalarak sarı-kırmızılı taraftarlarını üzdü. Göztepe, üç deplasman sınavından ise bir galibiyet, iki beraberlikle ayrıldı. 3.Lig'de ilk sezonunu geçiren İzmirspor, kendi seyircisi önünde çıktığı dört maçta iki galibiyet, iki beraberlik elde etti. Şimşek, Göztepe ve Torbalısspor randevularında tekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!