İzmir MHP'den Bahçeli'ye destek

Güncelleme Tarihi:

İzmir MHPden Bahçeliye destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2012 13:27

MHP'de 10. Olağan Büyük Kurultay öncesi MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş “Bahçeli'yle devam” kararlarını açıkladı.

Haberin Devamı

MHP'de 4 Kasım'da yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay öncesi İzmir eski il başkanlarından Musavvat Dervişoğlu Genel Başkanlık için adaylığını Ankara'da açıkladığı saatlerde İzmir'de MHP İl Başkanı Necat Karataş Devlet Bahçeli'ye desteğini açıkladı.
MHP İl Merkezi'nde İl Başkanı Necat Karataş tarafından yapılan basın toplantısına, MHP İzmir milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, il kadın kolları üyeleri de katıldı. Ankara'da eski il başkanlarından Musavaat Dervişoğlu'da Genel Başkan adaylığını açıkladığı saatlerde Karataş da “Bahçeli'yle devam” kararlarını açıkladı. Toplantıya önce son günlerde artan terör olaylarına dikkat çekerek başlayan Karataş, terörün artık temennilerle, kelimelerde kalmış kararlılık ifadeleriyle ve pazarlıklarla yok edilemeyeceğinin anlaşıldığını, derhal sınır ötesi operasyonlar yapılması gerektiğini söyledi. Ak Parti Hükümeti'nin terör örgütünü ortadan kaldıracak adımları atmaması durumunda millet tarafından affedilmeyeceğini belirten Karataş, “Türk milleti sahipsiz, aciz değildir. Milleti bu durumdan kurtacak olan yegane iktidar Devlet Bahçeli liderliğindeki MHP iktidarıdır. Buna olan inancımız sonsuzdur. Bu nedenle de 4 Kasım 2012 tarihinde gerçekleşecek 10. Olağan Büyük Kurultay'da liderimiz Devlet Bahçeli'nin daha güçlü çıkacağından ve MHP'yi iktidara taşıyacağından şüphemiz yoktur” dedi.
Karataş, MHP İzmir İl Teşkilatı, il yönetim kurmulu üyeleri, üst kurul delegeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kollarının Devlet Bahçeli'nin emrinde olduğunu belirterek, “Devlet'in başnıa Devlet gelecek” dedi. Konuşmanın ardınan Karataş ve Tanrıkulu ilçe başkanlarıyla basın mensuplarına poz verdi.

Haberin Devamı

DERVİŞOĞLU'NDAN TEPKİ GELDİ
Karataş'ın Bahçeli'ye destek olacaklarını açıkladığı toplantıya Musavvat Dervişoğlu'ndan tepki geldi. Dervişoğlu, “Bula bula benim basın toplantımla aynı gün ve saati mi bulmuşlar? Ben açıklamamı Genel Merkez'de yaptım. Şahsıma salonu tahsis eden MHP'nin muhterem Genel Başkanı Devlet Bahçeli'dir. Sayın Genel Başkan'ın gösterdiği olgunluğa ve nezakete bakın. Bir de yönetici olduğunu zanneden bazı kişilerin hamlığına ve sığlığına bakınız. Toplantıda kaç ilçe başkanı ve delege var? Oraya şehitlerle ilgili açılamaya mı yoksa Kurultay'la ilgili toplantıya mı geldiler? MHP'yi kurultay öncesi kutuplaştırmaya kalkışmanın kime ne faydası vardır? İl Başkanı'nın bu açılamayı kendi iradesi ile yaptığına inanmıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!