İtfaiyenin açtığı hava yastığı hayat kurtardı

Güncelleme Tarihi:

İtfaiyenin açtığı hava yastığı hayat kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2015 01:03

İZMİR’de eşiyle tartışınca bunalıma girdiği belirtilen 42 yaşındaki Erdal E. köprüye çıkıp kendini boşluğa bıraktı. İtfaiyenin açtığı hava yastığına düşüp ölümden dönen Erdal E. hafif yaralanırken, düşme anı çevredeki bir kişi tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde çevredeki bazı kişilerin ’Atla’ diye bağırması ise dikkat çekti. Yüzde 83 oranında engelli raporu bulunan Erdal E.’nin daha önce de 6 kez intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay, Buca İlçesi Homeros Köprüsü’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası olan işsiz Erdal E., ailevi nedenlerden dolayı eşiyle tartışma yaşadı. Eşinin kendisinden boşanmak istediği öğrenilen ve ailesiyle kayınpederinin evinde yaşayan Erdal E., ailesi tarafından evden kovulunca bunalıma girdi. Köprüye çıkan Erdal E.’yi görenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis köprü altındaki araç trafiğini kontrollü olarak sağlarken itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, köprünün altı kısmına hava yastığı açtı. Polis de Erdal E.’yi ikna etmek için çaba harcadı. Ancak bir süre korkuluklardan kendini sarkıtan Erdal E. kendini boşluğa bıraktı.

ATLAMA ANI GÖRÜNTÜLENDİ

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında itfaiyenin açtığı hava yastığına düşen Erdal E. ölümden döndü. Hafif yaralanan Erdal E. ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi edildikten sonra taburcu oldu. Bu arada, Erdal E.’nin atlama anı çevredekiler tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde çevredeki bazı kişilerin ’Atla’ diye bağırması dikkat çekti. Yüzde 83 oranında engelli raporu bulunan Erdal E.’nin daha önce de 6 kez intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!