İtfaiye Haftası'na müthiş final

Güncelleme Tarihi:

İtfaiye Haftasına müthiş final
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2015 13:39

İZMİR'in ateş savaşçıları, tatbikatlar ve çeşitli etkinlikler ile kutladıkları İtfaiye Haftası'nı Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen dayanışma yemeği ile noktaladı.

Haberin Devamı

Tarihi fabrikanın etkileyici atmosferinde aileleri ile birlikte bir araya gelen itfaiye çalışanları, keyifli bir gece geçirdi. Geceye emekli itfaiye erleri de katıldı. İtfaiyecileri yalnız bırakmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İtfaiye Teşkilatı'nın yaptığı başarılı çalışmalar ile Türkiye'de örnek olduğunu vurguladı. Kocaoğlu, "İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesinin her zaman yüzünü ağartan, hayatını riske atarak 4 milyonu aşkın İzmirli hemşehrimizin can ve mal emniyetini korumak için çalışan, AKS 110 birimi ile kaza ve afetten kurtarmaya çalışan itfaiyeci arkadaşlarımı kutluyorum. Ve verdiğiniz bu hizmetlerden dolayı, yaptığınız başarılı çalışmalarla Türkiye'ye örnek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyorum. Hep birlikte yaptığımız çalışmalarla hemşehrilerimize layık olmaya çalışacağız" dedi. Başkan Kocaoğlu, İtfaiye Teşkilatı'nın modernizasyonu konusunda her türlü yatırımı yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Konuşmasında Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntılı döneme de dikkat çeken Başkan Aziz Kocaoğlu, "Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı tek vücut olmak durumundayız. Birbirimizi desteklemek durumundayız. Gün birlik-beraberlik dayanışma günüdür. Ülkemize, milletimize ve devletimize sahip çıkma günüdür. Bunu yapmak, çocuklarımıza güzel bir ülke emanet etmek zorundayız. Benim sizlerden bir ağabeyiniz, bir kardeşiniz olarak isteğim budur" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!