İşten çıkarılan çalışan intihar eyleminde bulundu

Güncelleme Tarihi:

İşten çıkarılan çalışan intihar eyleminde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2013 11:15

Marmaris'te işten çıkarıldığı otelde boğazına bıçak dayayarak intihar girişiminde bulundu.

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, işten çıkarıldığı otelin havuz bölümüne gelen 18 yaşındaki bulaşıkçı V.T.  boğazına bıçak dayayarak intihar girişiminde bulundu. Polisin ikna çabaları sonucu bıçağı bırakıp teslim olan V.T, emniyete götürüldü.
Olay, bugün saat 21.30 sıralarında, Kemal Elgin Bulvarı Uzunyalı Mevkii 22 Sokak üzerindeki otelde  meydana geldi. Bulaşıkçı olarak çalıştığı oteldeki işinden çıkarılan, maaşını almak için geldiği kurumda yetkililerle de görüşemeyen V.T. çılgına döndü. Sinir krizi geçiren V.T., otelin camları kırmaya başladı, saldırdığı turistleri bulunduğu havuz başından kovdu. Otel çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Çevre güvenliğini alan polis, oteldeki turistleri de dışarı çıkardı.

V.T.'yi ikna etmek için Marmaris İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Cihan ve Adem Kaynak konuşmaya başladı. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları sonuç verdi, maaşını alan V.T. intihara teşebbüsten vazgeçti. Boğazına bıçak dayayan V.T.'yi ikna çabaları sırasında otldeki turistlerin de cep telefonu ile olayı çektiği, teslim olmasının ardından alkışladığı görüldü. Gözyaşı içinde elindeki bıçağı bırakıp Emniyet Müdür Yardımcısı Kaynak'a sarılarak teslim olan V.T., sivil ekip otosuyla Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Emniyete girişi sırasında V.T., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Beni çekeceğinize para vermeyen kişileri çeksenize” dedi. Otel yetkililerinin şikayetçi olmadığı V.T.'nin uyuşturucu suçundan sabıkasınun bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!