İşlem tamam

Güncelleme Tarihi:

İşlem tamam
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 01:14

BORNOVA Belediyesi, ilçedeki, ihtiyaç sahibi ailelerin 205 çocuğu için toplu sünnet şöleni düzenledi. Canlı müzikten, sihirbaz şovuna, dans gösterilerinden, palyaçolara ve ikramlara kadar herşeyin düşünüldüğü etkinlikte, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila çocuklara çeşitli hediyeler de verdi.

Haberin Devamı


Bornova Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda 205 çoçuk için toplu sünnet şöleni düzenledi. Kıyafetleri dahil tüm masrafları karşılanan çocuklar, Büyükpark'taki sünnet şöleninde aileleriyle birlikte gönüllerince bir gün geçirdi.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın eşiyle birlikte katıldığı etkinlikte muhtarlar ve meclis üyeleri de çocukları yalnız bırakmadı. Büyükpark'taki havuzun etrafına yerleştirilen masalarda ağırlanan misafirlere ikramlar yapıldı. Palyaçoların gece boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşattığı etkinlikte, canlı müzik, sahne şovları, dans ve sihirbaz gösterileri büyük ilgi gördü. Büyükpark'ı dolduran çocukların aileleri ve yakınları şarkıları hepbir ağızdan söyledi.
Başkan Olgun Atila, muhtarlar ve meclis üyeleriyle birlikte sünnet olacak çocuklara içinde okul çantası, kartasiye malzemeleri ve çeşitli hediyelerin bulunduğu çantalar verdi. Masaları tek tek dolaşarak aileleri kutlayan Başkan Atila, günün anısına hazırlanan pastayı da çocuklarla birlikte kesti.

Haberin Devamı


"ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ"

Sahnede bir konuşma yaparak sünnet olan 205 çocuğu kutlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bu gecenin organize edilmesinde katkısı olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sünnet olacak kardeşlerimizin de ömür boyu en az bugünkü kadar mutlu olmalarını diliyorum. Bu kardeşlerimiz Türkiye'nin, hepimizin geleceği, onların en iyi şekilde yetişmesi için başta anne ve babalarımız olmak üzere elimizden geleni yapacağız. Çocuklarımızın ilerde damat olduklarını da hepbirlikte görmeyi umuyorum. Bornova bizim evimiz. Bornova çok büyük bir aile. Sizler sayesinde daha da büyüyeceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!