İşkençeyle suçlandı tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

İşkençeyle suçlandı tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 00:00

Hizmetçisi İnci Yıldırım’ı odaya kilitleyip erkek arkadaşına dövdürdüğü ileri sürülen Aysun Çelikel, tutuklandı. Çelikel, “İftira, hırsızlık yapınca işten çıkardım kendini odaya kilitledi” dedi.

Haberin Devamı

İZMİRLİ Aysun Çelikel, hizmetçisi İnci Yıldırım’ı odaya kilitleyip erkek arkadaşına dövdürdüğü iddiasıyla duruşmada tutuklandı. İnci Yıldırım, Aysun Çelikel’in kendisini bir odaya kilitlediğini, sonra tanımadığı bir erkeği çağırıp kendisini odadan dövdürerek çıkarıp, hakaret ettiğini iddia etti. Cumhuriyet Savcısı, şikayet üzerine Aysun Çelikel hakkında, yanında hizmetçi olarak çalışan İnci Yıldırım’a karşı, ‘basit yaralama, kişinin hürriyetini kısıtlama ve hakaret’ suçlarından 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Avukatıyla geldi

İzmir Sulh Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın önceki günkü duruşmasına Aysun Çelikel avukatıyla ve şoförüyle birlikte geldi. Mahkemede hakim karşısında savunma yapan Aysun Çelikel, referans gösterilerek işe aldığı İnci Yıldırım’ın kendisine iftira attığını, kesinlikle suç işlemediğini belirtti.

Kendini odaya kilitledi

Çelikel, hizmetçinin evde hırsızlık yaptığı için işine son verdiğini ancak Yıldırım’ın bunun ardından kendisini odaya kilitlediğini ve bir arkadaşı geldiğinde onu odadan zorla çıkarmak zorunda kaldıklarını söyledi. Hakim, Aysun Çelikel’in hakkında açılan davanın bir üst mahkeme olan Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmesi gerektiğini belirterek, davayla ilgili görevsizlik kararı verdi. Hakim, daha sonra suçun mahiyeti ve delil durumuna göre Aysun Çelikel’in tutuklu yargılanması gerektiğine karar verdi.

Karakolda gözyaşı döktü

Haberin Devamı

Duruşmaya çağrılan adliye karakolu polisleri, hakkında tutuklama kararı verilen Aysun Çelikel’i gözaltına aldı. Karakolda gözyaşı dökerek uzun uzun telefon görüşmeleri yapan Aysun Çelikel, polisler tarafından Buca Kapalı Cezaevi’ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!