İşbirliği için özel gala düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

İşbirliği için özel gala düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2010 00:00

MNG Kargo ile dünya lideri FedEx Express arasında gerçekleştirilen işbirliği İzmir’de düzenlenen özel geceyle kutlandı. Galaya, iş, sanat ve siyaset dünyasından renkli simalar katıldı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin sektöründe öncü şirketi MNG Kargo ile dünya lideri FedEx Express arasında gerçekleştirilen işbirliğinin tanıtımı amacıyla düzenlenen gala gecelerinin üçüncüsü İzmir’de yapıldı. Hilton Oteli’nde MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut’un ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, FedEx Ülke Satış ve Operasyon Direktörü Ertan Aslanoğlu, MNG Kargo Genel Müdür Yardımcısı Senai Çetinkaya, FedEx Türkiye ve Ortadoğu Satış Müdürü Eser Sezek, MNG Kargo Ege Bölge Müdürü Nihat Nadir Kelekci, MNG Kargo İzmir Bölge Müdürü Halil Sezgin, MNG Kargo ve FedEx iş ortakları ile iş, sanat ve siyaset dünyasından temsilciler katıldı.
Şevval Sam renk kattı
MNG Kargo ile FedEx işbirliğinin, Türkiye ekonomisine sağladığı katma değerlerle ticari yaşama getirdiği avantajların anlatıldığı gecede ayrıca MNG Kargo’nun sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde yürütülen “Kargo Poşetleri Kutuya, Çocuklar Okula” temalı geri dönüşüm projesine en çok destek veren firmalara ödülleri dağıtıldı. MNG Kargo ile Dünya lideri FedEx Express işbirliğinin kutlama gecesinin sunuculuğunu İzmirli sunucu Zahide Yetiş ile Tayfun Talipoğlu üstlendi. Yetiş ve Talipoğlu’nun şiirlerle renklendirdiği sunumun ardından Şevval Sam İzmirli sanatseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

GECEDE PLAKET ALAN ŞİRKETLER

Akca Makina Otomotiv, Anadolu Efes Biracalık ve Malt Sanayi, Arkas Holding, Bakioğlu Holding, Batı Söke Çimento Sanayi, Beşer Balatacılık Sanayii, Bilim İlaç, BMC, Çimentaş, Doğuş Otomativ, Duality, Ege-Koop, Ege Seramik, Ege Vitrifiye Sağlık Gereçleri, Enka Optik, Ereyon Elektrik Tic. ve Sanal Magazaclık Hizmetleri, Eroz Elektromekanik Yedekparca otomativ, Genpa Telekominikasyon ve İletişim Hizmetleri, İnci Holding, İnci Mobilya Malzemeleri, İpragaz, İzmir Fuarcılık Hizmetleri, Keskinoğlu Tavukculuk, Koza Altın İşletmeleri, Omsan Lojistik, Orgen Gıda Sanayi, Petkim Holding,  Polinas Plastik, Şanlı İlaç Sanayi, Selçuk Ecza Deposu, Seramiksan Turgutlu Seramik Sanayi, Sun Holding, Tariş, Tiryakiler Oto Makina, Tüpraş, Volcar Otomativ ve Yedek Parca, Yaşar Holding, Tire Kutsan adına temsilcilerine plaket verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!