İş dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Truva’nın yenisi 10 kiloluk zeytin

YAŞAR Birleşik Pazarlama-Birser tarafından Türkiye geneline pazarlanan Truva Ürün Ailesi, giderek büyüyor. ‘‘Sofranızdaki Sağlıklı Lezzet’’ sloganı ile yoluna devam eden Truva, toplu tüketim yerleri için 10 kiloluk siyah zeytini piyasaya sundu. Truva'nın siyah zeytini süper, iri, orta ve normal olmak üzere 4 boyuyla, tüketicilerinden büyük ilgi gördü.

KİPA Çiğli’de ünlü marka sürprizleri

KİPA Çiğli Alışveriş Merkezi, yeni yıla indirim kampanyaları ve süprizlerle giriyor. Joker ve Maxitoys da her 25 milyon ve üzerindeki alışverişlere hediye çekleri sunarken, Benetton yüzde 10-15, Polo Garage yüzde 50'ye varan indirimlere başladı. Beymen Club ise her alışverişe, bir hediye kampanyasıyla ilgili yeni yıl armağanları sunuyor.

Corners Office büyük düşünüyor

EGE'nin kırtasiye devi Corners Office Store, Marmara Bölgesi'ne açılma kararı aldı. Ocak içinde İstanbul'daki ilk mağazalarının hizmete gireceğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aydar, ‘‘Ege'de 10 şubeye ulaştık. Ama yeni yılda Ege'de 30 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Marmara Bölgesi'nde de atağa geçeceğiz. Hedefimiz, emin adımlarla giderek büyümek ve yayılmak’’ diye konuştu.

Polinas’tan yılda 150 ton açma şeridi

MANİSA Organize Sanayi Bölgesi'ndeki faaliyet gösteren Polinas Plastik Sanayi ve Ticaret, yılda 150 ton açma şeridi (tear tape) üretiyor. Bisküvi, sigara, ciklet, çikolata, video kaset gibi çeşitli ürünlerin ambalajında kullanılan açma şeritlerinin kullanımının giderek yaygınlaştığını belirten Satış ve Pazarlama Müdürü Saadettin Korkut, ‘‘Açma şeritleri, ambalajların açılmasını kolaylaştırıyor. Bu yüzden talep hızla artıyor’’ dedi.

Altınbaş’ın 2001 modelleri hazır

ALTINBAŞ, 2001 koleksiyonunu Alsancak Naim Yelkenci Mağazası'nda sunuyor. Altının çekiciliği ile pırlantanın zerafetini birleştiren Altınbaş, yılın son günlerini unutulmaz kılmak isteyenlere tek taş yüzüklerden alyanslara, şık küpelerden kolyelere kadar her zevke uygun ve farklı tasarımlar sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!