İş Dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş Dünyası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Pınar Kaymaklı çok beğenildi

PINAR'ın Türkiye ve dünyada ilk kez uygulanan bir sistemle köydeki lezzette, el değmeden ürettiği ve geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu kaymaklı yoğurt satışında adeta patlama yaşandı. 900 ve 1500 gramlık ambalajlardaki yoğurtlar, 4 derece sıcaklıkta ve 10 gün tazeliğini koruyor.

Spectrum’un adı Libra oldu

BÜRO malzemeleri ve kırtasiye sektörüne mağazacılık anlayışını getiren Spectrum Office Supertore, adını Libra olarak değiştirdi. 1995'ten bu yana üç mağaza ile faaliyet gösterdiklerini belirten yetkililer, ‘‘EGS Park Mavişehir'de mağaza açarken isim değiştirme kararı aldık. Geçtiğimiz günlerde 5'inci şubemizi de Çankaya'da açtık’’ dedi.

Esen’den 50 yıl dayanıklı boru

ESEN Plastik çift katlı telekomünikasyon borularını piyasaya sundu. Genel Müdür Yardımcısı Hakkı Türker, ‘‘Yeni ürünümüzün toprak altında 50 yıl ömürü var. Plastik enjeksiyon bağlantıları ile montaj kolaylığı sağlıyor. 100 milim çapta ve 5-6 metre boylarında üretilen borular, yüksek sızdırmazlık özelliğiyle de toz ve toprağın girmesini engelliyor’’ dedi.

TARİŞ bayisine strateji görevi

TARİŞ, başbayileriyle Kuşadası'nda buluştu. Genel Müdür İsmail Muzaffer Eren, pazar paylarını her geçen gün artıracaklarını söyledi. Eren, ‘‘Tüketicilerin tercih ve isteklerini sizler bize aktaracaksınız ve pazarlama stratejilerimize bu doğrultuda yön vereceğiz’’ dedi.

Korsini-Etap’ın ortak girişimi

MATBAACILIKTA yüzyıllık deneyimi olan Korsini ile plastik ambalaj sektörünün öncülerinden Etap Holding, Koreta Ambalaj Sanayi'ni kurdu. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özgörkey, ‘‘Çağdaş üretim, kaliteli ürün ve ihracat için çalışacağız. Globalleşen dünyada bir Türk markası olmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!