İş Dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş Dünyası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Pınar’ın hedefi Almanya’da atak

YAŞAR Holding Finansman ve Pazarlama Grup Başkanı Mustafa Güçlü, Pınar markasıyla Almanya'da atak yapmayı hedeflediklerini söyledi. Bu yıl markaya yatırım yaptıklarını belirten Güçlü, ‘‘AB ülkeleri et ve süt ürünleri ithalatına sınırlama koyuyor. Bu handikapları Almanya'da lokal üretimle aşmayı planlıyoruz'' dedi.

Dev markaların KAM buluşması

KİPA Başkanı Şinasi Ertan, Çiğli Alışveriş Merkezi'nde Türkiye ve dünyanın devlerini buluşturduklarını söyledi. Çarşı Mağazaları, Altınyıldız Network, Parliament Cinema Club'un gibi birçok firmanın KAM'da yerini aldığını belirten Ertan, ‘‘Dünyaca ünlü oyuncak devi Maxi Toys da açıldı. Marks and Sepencer da önümüzdeki günlerde açılıyor'' dedi.

EGS Bank’tan internet işlemi

EGS Bank, internet bankacılığına geçti. 2000'e teknolojik altyapıyı güçlendirerek girdiklerini söyleyen Genel Müdür Kubilay Kırman, ‘‘EGS Bank'tan işlem yaptırmak isteyenler herhangi bir yazılım almak zorunda değil. İnternet üzerinden yapılacak işlemler için komisyon ya da masraf ödemeyecek. Adresimiz ise www.egebank.com.tr'' dedi.

Esen’den 3 ilde örgütlenme ağı

ESEN Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, hizmet kalitesini daha geniş bir alana yaymak amacıyla Konya, Gaziantep ve Trabzon'da bölge müdürlüklerine bağlı örgütlenmelere gideceklerini söyledi.

Kütaş’a yabancı ortak görüşmeleri

BAHARAT sektöründeki en büyük kuruluşlardan olan Kütaş-McCormik, yabancı bir şirketle evliliğe hazırlanıyor. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Güler, ‘‘Büyük bir yabancı ortakla görüşmelerimizi sonuçlandırmak üzereyiz. Mc. Cormik markası veya başka bir uluslararası marka ile de Balkanlar ve Ortadoğu pazarına yönelmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Gucci’yle bu yaz renkleri keşfedin

MERT Optik, güneş gözlüğünün bir numaralı markası Gucci'nin yeni modelleriyle yaza hazırlanıyor. 2000 özel koleksiyonunun tüm Mert Optik mağazalarında satıldığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mert Pala, ‘‘Bu yıl parlak maviler, gözalıcı sarılar ve güneş turuncuları, hafif bir konturla, yüzlerde alışılmadık yansımalar yaratacak'' dedi.

Düzey’in bayiye 1999 teşekkürü

KOÇ Holding'in satış şirketi Düzey Pazarlama, 2000’nin ilk bayiler toplantısını Marmaris Mares Otel'de gerçekleştirdi. 80 bayinin katıldığı toplantıda, Genel Müdür Ömer Bozer, bayilere performanslarından dolayı teşekkür etti, ‘‘Ekonomik krizin her sektörü etkilediği bir yılı, sizlerin katkılarıyla çok fazla yara almadan atlattık'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!