İş Dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş Dünyası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Esen’in parolası kalite kültürü

ESEN Şirketler Topluluğu, 2000'de kalite çalışmalarını hızlandırdı. Topluluk bünyesindeki Esen Plastik ve Esen Profil'in IS0 9002 belgesine sahip olduğunu hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, ‘‘Kalite kültürünü oluşturma yönünde önemli mesafe katettik. Toplam kalite kuruluş hedeflerimiz arasında. Bu nedenle, kaliteli işgücü doğrultusunda yatırımlarımızı planlıyoruz'' dedi.

Afaprefabrik’in Kocaeli yapıları

AFAPREFABRİK, İzmit'e bir sosyal tesis ve Kocaeli Üniversitesi'nin yıkılan hastane binasının yerine de yeni bina yapma çalışmasına başladı. İzmit'e yapılacak sosyal tesisin, Avrupa Türk İşadamları Derneği tarafından finanse edildiğini söyleyen Genel Müdür Haluk Günerman, ‘‘250 bin marka mal olacak proje, 700 metrakare kapalı alana sahip olacak'' dedi.

Pastavilla’dan emektara plaket

PASTAVİLLA Makarnacılık, personel gecesi düzenledi, şirkette 10 ve 20. yılını dolduranları ödüllendirdi. 14 personele plaket veren Genel Müdür Cemali Kırmızıoğlu, geçtiğimiz yıl yaşanan ekonomik krizin makarnacılık sektörünü de olumsuz etkilediğini belirtti, ‘‘Ancak hedefi tutturduk'' dedi.

Fuara katılmanın yararı görülüyor

MOPAK Kağıt Karton Sanayi, Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen Paperworld Fuarı'ndan bağlantılarla döndü. İki yıldır üstüste katıldıkları bu fuarda büyük ilgi gördüklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Molay, ‘‘Fuarları kaçırmamaya çalışıyoruz. Hedef yeni ihracat anlaşmaları ve sektördeki gelişmeleri Türkiye'ye taşımak'' dedi.

Pınar paketiyle 26 bardak süt

PINAR, yağı alınmış pastorize inek sütünün, vakum altında konsantre edilmesi ve püskürtme yöntemiyle kurutulmasıyla ürettiği süttozunu yeni ambalajıyla piyasaya sundu. Sade süttozu, sulandırıldığında yağsız sütün besin değerine eşdeğer doğal ve yağsız bir ürün. 350 gramlık bir kutu Pınar Süttozu ile 26 bardak süt hazırlanabiliyor.

Menderes Tekstil görücüye çıktı

MENDERES Tekstil, her yıl Franfurt'ta düzenlenen, ‘‘Teimtex Tekstil Fuarı'na'', 18 kişilik bir kafileyle katıldı. Dünya devlerini buluşturan fuarın, 2000'de atılım hedefleyen tekstil sektöründe geniş yankı uyandırdığına dikkati çeken Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akça, ‘‘Fuar satış hedeflerimizi aşmamıza yardımcı olacak'' dedi.

Lio Yağ Sanayi halka açılıyor

TÜRKİYE'nin zeytinyağı ihracatında önemli bir yere sahip olan Lio Yağ Sanayi, halka açılmaya hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Aksoy, ‘‘Halka arzdan sağlanacak kaynak, dış pazarlara daha güçlü girmek ve iç piyasada lider marka olmak için tanıtım ve pazarlamada kullanılacak'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!