İrem Sak kırdı geçirdi

Güncelleme Tarihi:

İrem Sak kırdı geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2014 01:20

ÜNLÜ oyuncu İrem Sak, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin ev sahipliğinde, Dokuz Eylül Tıp Oyuncuları'nın katkısı ile düzenlenen söyleşide DEÜ Sağlık Yerleşkesi öğrencileri ile biraraya geldi.

Haberin Devamı

Televizyon dizilerinin popüler isimleri arasında yer alan, Şen Yuva'da Şehrazat, Yalan Dünya'da Tülay, 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandıran İrem Sak; Tıp Fakültesi Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu'ndaki etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtladı, tiyatro ve oyunculuk deneyimlerini anlattı. İçten anlatımı ve tavırları dikkat çeten Sak, doktor olan babası ile ilgili anılarını, paraşüt kursu aldığı sırada yaşadığı deneyimleri anlatırken konukları bol bol güldürdü. 1986 Sivas doğumlu olan ve İstanbul'da, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü bitiren Sak, oyunculuk merakının çok küçük yaşlarda başladığını belirterek, "Küçükken ayna karşısında kendi kendimle röportaj
yapardım. Bir gün mutlaka oyuncu olacağımı biliyordum. Lise ikinci sınıfta bir arkadaşımın cesaretlendirmesi sonucu ilk adımları attım" dedi.

İrem Sak kırdı geçirdi

İrem Sak, gülmeyi ve güldürmeyi çok sevdiğini ve hayatta sağlık dışında hiçbir şeyin önemli olmadığını belirtirken, babasının hekim olması nedeniyle yaşadığı deneyimlerin kendisine bu konuda önemli bir hayat dersi verdiğini ifade etti. Söyleşi sonunda DEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Canda, başarılı oyuncuya bir çiçek ve hediye vererek teşekkür etti. Profesör Canda, "Ben 1977-79 yıllarında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin kuruluşunda görev yaptım. Oradaki kanser derneğinin tüm çalışmalarını eşimle birlikte yaptık. Sivas'tan sizin gibi bir yeteneğin başarısı beni mutlu etti. Bir doktor kızısınız. Ebeveynler olarak gençlere güvenmek zorundayız. Siz bunu kanıtladınız. Kutluyorum" dedi. Etkinlik sonrası öğrenciler, genç oyuncu ile bol bol özçekim (selfie) yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!