İnsafsız olmayın

Güncelleme Tarihi:

İnsafsız olmayın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 11:02

İÇ sahadaki Balıkesirspor beraberliği ile zirvenin 5 puan gerisinde kalırken oynadığı futbolla da eleştirilen Göztepe'de, Teknik Direktör Metin Diyadin kötü durumda olmadıklarını savundu. Maçtan sonra yapılan ağır eleştirilere tepki veren Diyadin, "6 hafta sonunda 12 puan hedefliyorduk. Giresunspor yenilgisi hesaplarımızı bozdu. Şu an 9 puanla şampiyonluk yarışının içindeyiz” ifadesi kullandı.

Haberin Devamı

KARAMSARLIK GEREKSİZ

“Bazı kesimler karamsar tablo ortaya koyuyor. Sanki yarıştan kopmuşuz veya şampiyonluk için dermanımız kalmamış gibi. Benim olduğum her yerde iddia vardır, inanç vardır. Kim ne söylerse söylesin, Göztepe'yi sevenlerin yüzünü kara çıkarmayacağım" diyen Diyadin, oyundan aldığı Gosso'nun el kol hareketleriyle direkt soyunma odasına gittiğine, formsuz oyuncularına dair haberlere de şu yanıtı verdi:

FORMA FORMDA OLANIN

"Beni tanıyanlar iyi bilir. Hiçbir futbolcum bu tarz hareketler yapamaz. Gosso da böyle bir davranışta bulunmadı, bulunamaz. Oyundan alındıktan sonra maç bitene dek yedek kulübesine oturdu. Her futbolcumdan maksimum verim almak zorundayım. Hangi isim hazırsa ona görev veririm. Geçen hafta da Maah yedek kaldı, Besera ve Gökhan 18’e giremedi. Bunlar normal durumlar." ? / I ZM I R, (D H A)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!