İndirimli alışveriş festivali

Güncelleme Tarihi:

İndirimli alışveriş festivali
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2015 11:33

İZMİR’in Karşıyaka İlçesi Bostanlı semtinde, Karşıyaka Belediyesi’nin desteğiyle 16-18 Ekim tarihleri arasında üç gün süreyle İzmir Outlet Shopping Fest düzenlenecek.

Haberin Devamı

Ege İhracatçı Birlikleri, Ege Giyim Sanayicileri Derneği ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği’nin katkılarıyla düzenlenecek festivalde, alanında öncü ve marka olmuş firmaların ihraç fazlası, depo ve stok satışı ürünleri mevsim ve sezon farkı gözetmeksizin satışa sunulacak. Sekiz bin metrekare alan üzerinde düzenlenecek organizasyon ister yazlık, ister kışlık giysi satın almak isteyenleri buluşturacak. Festivalin sürprizi, diğer ürün gruplarında yaşanacak. İzmir Outlet Shopping Fest’te, diğer alışveriş festivallerinden farklı olarak geniş bir ürün yelpazesinde tüm markalarda indirimli satışlar olacak.

ZENGİN ÜRÜN ÇEŞİDİ

Festivalde abiyeden iç ve dış giyime tekstil sektörünün tüm dallarının yanı sıra ayakkabı, çanta, kozmetik, aksesuar, gözlük, saat, mücevher, takı, spor malzemeleri, seyahat ekipmanları ile ev tekstili ve dekorasyon, banyo mutfak gereçleri, beyaz eşya ve aydınlatma gibi alanlardaki ürünlerin indirimli satışları gerçekleşecek.

Haberin Devamı

16-17-18 Ekim tarihleri arasında Karşıyaka BOSPA’da düzenlenecek etkinliğin organizasyonunu İsim Organizasyon ve Diva Magazin üstleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!