İki taraf da memnun

Güncelleme Tarihi:

İki taraf da memnun
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 10:51

EUROCUP Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya 3 sayı farkla, 67-64 yenilen Galatasaray Odebank’ta Antrenör Ergin Ataman, 1 Mart Salı günü İstanbul’da oynanacak rövanş öncesi skorun kendi lehlerine olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ataman mücadelenin ardından, "Kendi basketbolumuzu oynayacak ritmi bulamadık. Alan savunmasıyla Karşıyaka’yı strese soktuk. Bunu planladık. Tüm olumsuzluklara rağmen kazanacak noktaya geldik. Son bölümde Davis smaca gitseydi kazanabilirdik. Sonuçta iki maçlık bir serideyiz. Bizim lehimize bir skor olduğuna inanıyorum. Eve 3 sayılık mağlubiyetle dönüyoruz. Avantaj bizde. Gelecek hafta rövanşta Galatasaray seyircisi Abdi İpekçi’yi dolduracaktır. Ancak onlara İzmir’de olduğu gibi kimseye küfür etmeden bize destek olma çağrısı yapıyorum. Karşıyaka taraftarının küfürbaz tavrını kınıyorum" dedi. 

SARICA: AVANTAJ BİZDE

PINAR Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Odeabank galibiyeti sonrası çeyrek final için avantaj yakalayan tarafın kendileri olduğunu belirtti. Seriye başlarken ilk maçın skoru ne olursa olsun rakibi deplasmanda yenmeyi planladıklarını dile getiren Sarıca, "Çok zor bir maçı kazandığımızı düşünüyorum. Hücum sayısında, ribaundlarda, asistlerde iyiydik ama atışlarda kötüydük. Galatasaray’ın düşük temposu da bizim yüzdemizi, oyunu koparmamızı etkiledi. Böyle maçlarda ilk etapta kazanmak önemlidir. Bundan dolayı mutluyuz. Sonuçta ilk maçı 13 sayı farkla kazansak da tur garanti değildi. İkinci maçı da kazanmaya gideceğiz. Şu anki durumda kazanacak kapasitemiz var. Bir maçı kazanmış durumdayız ve fark ne olursa olsun bir, sıfırdan üstündür. Daha bir şey bitmedi ama avantaj bizde" diye konuştu.



BAKMADAN GEÇME!