İhracatçılara imaj ve itibar yönetimi dersi

Güncelleme Tarihi:

İhracatçılara imaj ve itibar yönetimi dersi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 16:28

DÜNYA genelinde rekabetin acımasızca yaşandığı bir süreçte imaj ve itibar yönetiminin iyi yapılmasının ihracatçılara avantaj sağlayacağına inanan Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği "Algıla(n)ma Yönetimi ve İtibar" konulu seminer düzenleyecek.

Haberin Devamı

Türkiye Genç İşadamları Derneği Ege Şubesi işbirliğinde, Finansbank’ın katkılarıyla gerçekleştirilecek olan "Algıla(n)ma Yönetimi ve İtibar" konulu seminerde Stil Danışmanı Rüzgar Mira Okan uluslararası arenada ve global dünyada algı imaj ve itibar yönetimi konularında Ege Bölgesi ihracat ve iş dünyası temsilcilerine tüyolar verecek. Algı imaj ve itibar yönetiminin gelişen dünyada yükselen değer olduğuna işaret eden Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, ihracatçıların iş dünyası temsilcileri içerisinde en vizyoner kesim olduğunu, ancak uluslararası rekabette başarılı olmak için sürekli bir yenilenme, dönüşüm ve inovasyonun şart olduğunu bu amaçla bu semineri düzenlediklerini, ihracatçıları bu eğitimde yoğun katılımlı olarak görmeyi arzuladıklarını kaydetti.

Sanayicilikte tesisleşme ve makineleşmeye yapılan yatırım kadar insan kaynaklarının gelişimine de kaynak ayrılmasının zorunlu olduğuna işaret eden Kızılgüneşler, "İş görüşmelerinde karşınızdaki kişiye pozitif enerjinizi aktarabilmeniz için nezaketiniz, tokalaşmanız, kartvizit alışveriş tarzınız, ofisinizin dizaynı, giyim tarzınız, kişisel bakımınız, karşınızdaki kişiye karşı yüz mimikleriniz, karşınızdaki kişiyi dinlemeniz, sosyal medya paylaşımlarınız vb. birçok konudaki tavrınız karşınızdaki kişinin zihninde size bir not vermesini sağlıyor. Sizin aldığınız not iş dünyasında başarınızı ya da başarısızlığınızı beraberinde getiriyor. İhracatçılarımızın daha başarılı olması için sürekli gelişim, dönüşüm, yenilenme için bu tür eğitimlerimize bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

İhracatçılara imaj ve itibar yönetimi dersi



Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Ünsal Başkanlığı’ndaki EHKİB Eğitim Komitesi’nce daha önce, ihracatçıların gelişen dünya koşullarında daha öngörülü ve donanımlı olmaları için konularında uzman kişilerinin katılımıyla "Liderlik ve Takım Yönetimi" konulu eğitim düzenlenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!