İbo uzun atladı

Güncelleme Tarihi:

İbo uzun atladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2008 00:00

Süper Lig trenini sürekli kaçırmasına rağmen Devler Arenası'na neredeyse her yıl bir oyuncusunu uğurlayan Altay'da bu sezon da stoper İbrahim Trabzonspor'la prensipte el sıkıştı.

Siyah-beyazlı kulüpte gündemin birinci maddesini kongre oluştururken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki defans oyuncusu şimdiden bavul toplamaya başladı. Altay'a geçen sezon başında 2.Lig'deki Kırıkkale'den gelen, ilk dönemde eleştiri oklarından en çok nasibini alan oyuncu olan İbrahim, daha sonra toparlanarak zirveye çıktı.

Ümit Turmuş'un Altay'da görev yaptığı dönemde eleştirilere kulaklarını tıkayıp ısrarla oynattığı İbrahim, kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkarmadı. Siyah-beyazlı ekibin geçen yıl Play-Off'ta final oynamasında büyük katkısı olan tecrübeli futbolcu, sezon başında yaşadığı sakatlık yüzünden sıkıntılı günler geçirdi. Altay da İbo'nun forma giymediği ilk 6 haftada 14 puan kaybetti. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisine önerilen İbrahim'i izlemek için İzmir'e kadar geldi.

FIRSATI DEĞERLENDİRECEĞİM

Takıma uyum sağlayıp çok çalışması sayesinde büyük çıkış yakaladığını belirten İbrahim, ’’İyi bir sezon geçirdim ve karşılığını almak istiyorum. Eğer Süper Lig'e çıksaydık, başka hiçbir teklifi düşünmeden gözüm kapalı Altay'da kalırdım. Artık 27 yaşındayım. Kendimi de düşünüp, önüme gelen fırsatı değerlendirmek istiyorum. Trabzon'la sözlü olarak anlaştım. Altay'ın önümüzdeki sezon Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum. Umarım bu formayı Süper Lig'de yeniden giymek nasip olur’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!