Hürriyet'ten Yaysat'a destek

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetten Yaysata destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 01:36

HÜRRİYET, Ege Bölgesi’nde bayilerle okuyucuya ulaşma konusundaki sıkıntıları en aza indirmek amacıyla 6 kişilik destek ekibi kurdu.

Haberin Devamı


Destek ekibi ile Yaysat’ın Ege Bölgesi’ndeki baş bayilerini tanıştırmak için düzenlenen toplantıya Hürriyet Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi, Yayın Dağıtım Planlama Müdürü Güven Güveli, Hürriyet Pazarlama Marka Müdürü Hatice Nurdan Yeşil, Yaysat Bölge Müdürü Bülent Gümüş, satış temsilcileri ve başbayiler katıldı. Destek projesinin Hürriyet Gazetesi’nin okuyucuya ulaşımında yaşanan aksaklıkları en aza indirmek amacıyla geliştirildiğini söyleyen Güveli, “Eksiklerimizi ortaya koyduk ve çekirdek bir kadro oluşturduk. Bu çekirdek kadro Yaysat bayileri ile birlikte çalışacak ve alanda tespit ettikleri eksiklikleri, sıkıntıları rapor edecek.

Hürriyetten Yaysata destek

Haberin Devamı

Biz de bunları gidereceğiz. Sıkıntılı noktalar tespit edilip, doğrudan müdahale edilecek. Amacımız gazetemizin okuyucuya aksaksız şekilde ulaşması” dedi. Güven Güveli, Ege Bölgesi’nden başlayan projenin başarılı olması durumunda tüm yurt genelinde sürdürüleceğini sözlerine ekledi. Toplantı; Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Ayvalık, Çeşme ve Didim bölgelerinde çalışacak destek ekibin, buralardaki sıkıntıları ve istekleri dinlemesiyle son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!