Horoz yasağa takıldı

Güncelleme Tarihi:

Horoz yasağa takıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2011 00:00

Yönetim, Futbol Federasyonu’na başvuran eski futbolcu ve teknik adamların 1.3 milyon TL tutarındaki alacağını ödeyemediği takdirde yeni transferlere lisans çıkaramayacak. Kadrodaki oyunculara acilen ödenmesi gereken rakam ise 2 milyon TL.

Haberin Devamı

BANK Asya 1. Ligi’nde devreyi lider tamamlayan Denizlispor’da ikinci yarı öncesi takviye çalışmaları sürerken, yönetimin Futbol Federasyonu’na başvuran eski futbolcu ve teknik adamların alacaklarını ödeyemediği takdirde kadrosuna dahil edeceği oyunculara lisans çıkaramayacağı öğrenildi. Teknik Direktör Hakan Kutlu (279 bin TL), Souleymanou (130 bin dolar), Ceyhun Eriş (160 bin TL), Angelov (100 bin dolar) başta olmak üzere eski futbolcu ve teknik adamlara toplam 1.3 milyon TL borcu olan yönetim, sorunu çözmek için kaynak arayışına hız verdi.

Bekleyenler de var

Futbol Federasyonu’na başvuran isimlerin dışında Galatasaray’a giden Çağlar, Beşiktaş’a transfer olan Cenk, serbest bırakılan Burak, İzzet, Engin ve Okan Koç’un 700 bin TL’ye yakın alacağı olduğu, ayrıca kadrodaki 18 futbolcuya acilen 2 milyon TL ödeme yapılması gerektiği bildirildi. Yabancı oyuncuların alacaklarının ödendiğini, teknik heyet ve 18 yerli futbolcuya henüz para verilmediğini belirten yönetici Osman Vural Yapıcı, “Yönetimin sezon sonuna kadar ödemesi gereken 5 milyon TL borç var” dedi.

Kampanya tutmadı

Bir süre önce valiliğin başlattığı yardım kampanyası da ilgi görmedi. Eski başkanlardan Zafer Katrancı’nın 40 bin TL bağış yaptığı kampanyada şu ana dek 66 bin TL toplandığı açıklandı. Bu sıkıntıları bilerek görevi kabul ettiğini söyleyen Başkan Salih Amiroğlu, “Denizlispor ödenmesi gereken borçları ödeyerek yoluna devam edecektir. Ben bu göreve şartlı geldim. Takım Süper Lig’e çıkınca, sezon sonunda görevi bırakacağım.
O zamana kadar Denizlispor’a yararlı olursam ne mutlu bana” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!