Hop oturup hop kalktılar

Güncelleme Tarihi:

Hop oturup hop kalktılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2015 01:45

BODRUM'da, düzenlenen futbol turnuvasında, daha önce köy olan Mazı Mahallesi'nden gelen gencinden yaşlısına kadın taraftarlar, tribünde renkli görüntüler oluştururken takımlarının galibiyeti ile sevinç yaşadı.

Haberin Devamı

Hop oturup hop kalktılar

Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın yarı final mücadelesinde Mazı ile Turgutreis Mahallelerinin takımları karşı karşıya geldi. Muğla'nın 30 Mart Yerel Seçimlerinde büyükşehir olmasıyla daha önce köy olan Mazı Mahallesi'nden kadınlarda takımlarını desteklemeye geldi. Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada kadın taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.

Hop oturup hop kalktılar

İlçe merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki mahallerinden gelen kadınlar 30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan maçta heyecanlı anlar yaşadı. Gol sevinci ve rakibin attığı gollün üzüntüsünü yaşayan, oldukça çekişmeli geçen maçta tezahürat yapıp, zaman zaman hop oturup hop kalkan kadın taraftarlar mücadeleye renk kattı. Kaçan gol pozisyonlarına üzülen, hakemin bazı kararlarına da itiraz eden kadınların futbol aşkı görülmeye değer bir manzara oluşturdu.

Haberin Devamı

Hop oturup hop kalktılar

Normal süresi 1-1'lik skorla sona eren karşılaşmanın sonucu penaltı atışlarıyla belirlendi. Mazı Mahallesi takımı sahadan 4-2 galip ayrılarak finale adını yazdırırken, kadın taraftarlar, mahalle takımlarının rengi olan yeşil beyaz dev bayrak ile sevinç yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!