Hırsınız aklınızın önünde olmasın

Güncelleme Tarihi:

Hırsınız aklınızın önünde olmasın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2010 00:00

EGİAD üyesi genç işadamlarına seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Ayaklarınızı yere sağlam basınız” dedi.

Haberin Devamı

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Sektör ve Tanıtım ve İşbirliği Günleri, 3. kez düzenlendi. İşbirliği Günleri’nin açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, genç işadamlarına “ağabey” tavsiyelerinde bulundu. Başkan Kocaoğlu, EGİAD üyelerine hitaben, “Sizler pırıl pırıl arkadaşlarımızsınız. Her girişiminizi ve hareketinizi izliyorum. İzmir’in geleceğinde çok önemli rol oynuyorsunuz ve İzmir’in geleceğinde daha da büyük rolleri oynayacağınıza inanıyorum” diye konuştu.
Doğru işlerle büyüdü
Başkan Kocaoğlu, genç sanayici ve işadamlarına yönelik şu tavsiyelerde bulundu: “Hırsınız hiçbir zaman aklınızın önünde olmamalı. Türkiye gibi ekonomisi istikrarsız bir ülkede iki ölçüp bir biçmeniz, ayaklarınızı yere sağlam basmanız ve hesaplı davranmanız gerekiyor. Bu kent, bu bölge ve ülkemiz doğru yaptığımız işlerle büyüyecek. Ekonominin ve bu kentin motoru sizler olacaksınız. Bizlerin deneyimi sizlerin de enerjiniz, potansiyeliniz var. Deneyimle enerjiyi birleştirip, doğru hesaplarla adım attığımızda, bizim önümüzde hiçbir engel yoktur. Sizler zaten bunları mükemmel şekilde yapıyorsunuz. Bizler de her zaman yanınızdayız. Her kesimden farklı temsilcilerin katkısı ve özverili çalışmalarıyla el ele verdik. Bunun semerelerini de görmeye başladık. İzmir, kendi gücüyle kalkınabilecek bir kent olduğunu, kendi kendine bir sinerji yaratabildiğini gördü.”
İşadamları katıldı
İzmir Fuar Alanı’nda 1/A ve 1/ B No’lu hollerde başlayan İşbirliği Günleri’nin açılışına Başkan Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Oğuz Tatış, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Başkanı Yılmaz Temizocak, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, EBSO Meclis Başkanı Mehmet Tiryaki, Med Union Containers Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Çolakoğlu ve EGİAD üyesi çok sayıda işadamı katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!