Hep böyle kal BUCASPOR

Güncelleme Tarihi:

Hep böyle kal BUCASPOR
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2012 00:00

Hazırlık maçlarındaki performansı ile kafalarda soru işareti bırakan Bucaspor’un, deplasmanda Torku Konyaspor’u 2-0 yenmesi, taraftarlara bayram yaptırdı.

Haberin Devamı

Çok daha farklı kazanabilecekleri bir maçta 3 puanı hakettiklerini belirten Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, “Doğrusu kadar pozisyona girebileceğimizi ben bile tahmin etmiyordum” dedi.

Ligin en güçlü takımlarından birini deplasmanda yenmenin küçümsenmeyecek bir başarı olduğunu savunan genç teknik adam şöyle devam etti: “Benim için sonuçtan öte sergilenen futbol önemliydi. Çok iyi bir sınav verdik. Amacımız lig boyunca bu performansı artarak sürdürebilmek. Bucaspor artık oturmuş bir takım ve ligde çok can yakacak.” Oğuzhan BOYSAN

Batdal’a tam not
Galatasaray’dan kiralanan Mehmet Batdal, idman eksiğine rağmen attığı gol ve sergilediği futbolla Sait Karafırtınalar’dan tam not aldı. Genç golcü için, “Hala biraz eksikleri var ama çok kısa sürede daha iyi duruma gelecek” diyen Karafırtınalar, son 25 dakikada oyuna giren Dahmane’ın da en geç iki hafta sonra hazır olacağını vurguladı. Karafırtınalar, Zafer’i de üstün performansından ötürü özellikle kutladığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!