Hediyelik eşya fuarı açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Hediyelik eşya fuarı açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 13:54

İZMİR Kültürpark'ta 25 yıldır açılan SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri 17-30 Aralık tarihlerinde bir kez daha İzmirlilerle buluşacak.

Haberin Devamı

Kültürpark 2 Nolu Sergi Salonu'nda 200'ün üzerindeki katılımcının yeralacağı organizasyonu 200 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Kendi yerinde ve kendi zamanında SOUVENIR'ın düzenleneceğini vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, "Ziyaretçilerimiz sevdiklerinin hayatına renk katacak birbirinden ilginç ve farklı binlerce hediyelik eşyaya özel avantajlarla ulaşacak" dedi.
SOUVENIR 2015 26. Hediyelik Eşya Günleri'nde Yöresel ürünler, ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, ev tekstili, bijuteri, çiçek, deri, elektronik eşyalar, gıda, gümüş ve altın aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler ve zücaciye gibi hediyelikler sergilenecek ve sıcak satışı yapılacak.
14 gün sürecek organizasyon sürpriz etkinliklerle renklendirilecek. Kültürpark İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 nolu sergi salonunda gerçekleşecek SOUVENIR 2015 26. Hediyelik Eşya Günleri 17-30 Aralık tarihinde 11.00-22.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!