HAYDİ HAYIRLISI

Güncelleme Tarihi:

HAYDİ HAYIRLISI
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2011 00:00

KSK’nin dümeninde 483 gün sonra sahaya çıkacak Teknik Direktör Reha Kapsal, saat 13.30’da başlayacak maçtan galibiyet bekliyor.

Haberin Devamı

BANK Asya 1. Ligi’nde zirve ve Play-Off yarışında gerilerde kalan Karşıyaka, Turgut Uçar’dan görevi devralan yeni teknik patronu Reha Kapsal yönetimindeki ilk sınavını bugün Kartal önünde verecek. Folkart Altay Alsancak Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçın hakemleri Abdullah Yılmaz, Cumhur Altay ve Samet Çavuş. Kaf-Kaf’ta 2007-08’in son haftalarında başladığı görevinden geçen sezon ayrılan Reha Kapsal, 1 Kasım 2009’daki Karabük deplasmanından 483 gün sonra yeşil-kırmızılı ekibin dümeninde  sahaya çıkacak. Bilet fiyatları açık tribün 20, kapalı tribün 10 TL.

İzmir temsilcisinde sakat Taha, Murat, Engin, cezalı Ayhan’ın yanı sıra Tolga forma giymeyecek. Tek maçlık cezasını çeken Baki ve sakatlıktan çıkan Gökhan ise oynayabilecek durumda. Son iki maçını kaybederek 26 puanda kalan Kaf-Kaf’ta iç sahadaki ilk karşılaşmada kayıp istemediğini söyleyen Teknik Direktör Reha Kapsal, “Benim için de yeni bir heyecan olacak. Ligde 20 puan toplayıp, ateş hattından bir an önce uzaklaşmaya çalışan Kartalspor son 4 maçta yenilmedi. Kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!