Hayalleri yarım kaldı

Güncelleme Tarihi:

Hayalleri yarım kaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2013 01:49

Denizli'de evlilik hazırlığı yapan çift kazada öldü.

Haberin Devamı

DENİZLİ'de düğün hazırlığı yapan ve iki hafta sonra evlenecek olan nişanlı çiftin üzerinde bulunduğu motosiklete kamyonet çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden ve düğün davetiyelerini dağıtan 21 yaşındaki Dilek Bay ile nişanlısı 22 yaşındaki Barış Yarmaz'ın, motosikletle yeni evlerine bakmaya gittikleri kasklarının da takılı olduğu öğrenildi.
Denizli'yi yasa boğan kaza, Akhan Mahallesi Marketiks Kavşağı'nda dün (Salı) saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Bir otelde aşçılık yapan Barış Yarmaz yanına nişanlısı Dilek Bay'ı da alarak Akhan Mahallesi'nde kiraladıkları ve evlendikten sonra oturacakları eve bakmak üzere yola çıktı. Barış Yarmaz yönetimindeki 20 B 1577 plakalı motosiklete, kavşaktan geçmeye çalışırken, Mehmet Dağ'ın (42) kullandığı 20 DV 397 plakalı kamyonet çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan kamyonet park halindeki TIR'a çarparak durabildi. Motosiklet sürücüsü Yarmaz ile arka koltukta oturan nişanlısı Dilek Bay ise yola savruldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Haberin Devamı

GENÇ ÇİFT KURTARILAMADI
Kasklarının takılı olduğu öğrenilen ve ağır yaralanan Barış Yarmaz ile Dilek Bay, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen nişanlı çift, hayatını kaybetti. Kazada yaralanan kamyonet şoförü Mehmet Dağ ise ambulansla aynı hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Nişanlı çiftin ölüm haberi aileleri ve çevrelerinde şok etkisi yarattı.

HAYALLERİ YARIM KALDI
Nişanlı çiftin bastırdığı düğün davetiyelerini yakınlarına dağıttıkları ve 6 Ekim'de düğünlerinin yapılacağı belirtildi. Talihsiz çiftin yakınlarına dağıttıkları davetiyelerde, “Engin bir denizin kıyısında, rüzgara yelken açmış iki kişiyiz. Bizi uğurlamaya gelirseniz, yelkenimize rüzgar, kalplerimize mutluluk verirsiniz” yazılı olduğu öğrenildi. Kiraladıkları eve yerleştirecekleri eşyalarını bile alan Dilek Bay ile Barış Yarmaz çiftinin hayalleri yarım kaldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından nişanlı çiftin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne ve babalar, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. İki gençten Dilek Bay'ın Gözler Beldesi'nde, Barış Yarmaz'ın ise Güney İlçesi'ne bağlı Doğanlı Köyü'nde bugün toprağa verileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!