Hasta yakınlarından hemşireye dayak

Güncelleme Tarihi:

Hasta yakınlarından hemşireye dayak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2015 01:21

MANİSA'da, hastanede sıra beklerken öncelik talep ettikleri ve olumsuz yanıt alınca sinirlendikleri ileri sürülen 2 hasta yakını, iddiaya göre hemşireyi saçından tutup başını masaya vurarak tartaladı. Gözaltına alınan 2 kişi emniyete götürülürken, kafa travması geçirdiği belirtilen hemşire tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında, Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne bağlı Çocuk Kardiyolojisi Bölümü'nde meydana geldi. Çocuk Kardiyolojisi Bölümü'nde sıra bekleyen H.B. ile yakını kadın N.Ç., bölümde görevli sekreter S.Ö.'den kendilerine öncelik verilmesini talep etti.

İddiaya göre olumsuz yanıt alan H.B. sekreter S.Ö.'yü itip bağırmaya başladı. Hemşire M.Ş.B. de olayı yatıştırmak istedi. Bunun üzerine hasta yakınları H.B. ile N.Ç., hemşire M.Ş.B.'ye saldırdı. M.Ş.B.'nin saçından tutarak başını masaya vurduğu ileri sürülen H.B. ile N.Ç.'yi, hastane polisi ve güvenlik görevlileri etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan 2 kişi emniyete götürüldü.

Hasta yakınlarından hemşireye dayak


OLAY KINANDI
Sağlık çalışanın tartaklanması üzerine hastaneye gelen Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Korkmaz ve İl Sağlık Müdürü Metin Kaplan, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Ayhan Korkmaz, yaşanan olayı kınadıklarını dile getirerek, "Talihsiz olay yaşadık. Bir sağlık çalışanımıza bir saldırı durumu yaşandı. Bunu kınıyoruz. Bunun karşısındayız. Gerekli olan her türlü tedbiri alacağız. Saldırgan hakkında da konunlar çerçevesinde gereken neyse yapılacak. Yardımcı olurken, ciddi bir saldırıya uğramış. Ciddi bir kafa travması var. Şu anda olayla ilgili iki kişi gözaltında. Savcılıkta olayın takibini üstlenmiş durumda. Yasal süreç başlatıldı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!