Güzel kokan kadınları takip edip öldürmüş

Güncelleme Tarihi:

Güzel kokan kadınları takip edip öldürmüş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 00:00

Üç kişiyi tek kurşunla öldüren seri katil Hamdi Ayri, “Güzel kokan kadınları takip ettim. Bir kenara çekip öldürüyordum” dedi.

Haberin Devamı

İZMİR’de üç cinayetin katil zanlısı olarak Muğla Bodrum ilçesi’nde yakalanan 27 yaşındaki Hamdi Ayri’nin İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde verdiği ilk ifadesinde, kurbanlarını rastgele seçtiğini belirttiği öğrenildi. Bodrum’da bir pansiyonda yakalandıktan sonra yaklaşık altı saat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında tutulan Hamdi Ayri’nin son derece soğukkanlı ve bilinçli olduğu belirtildi.

Ölmekten korktum

Bodrum’da yaşayan eski bir sevgilisinden bahseden Hamdi Ayri, “Mermi namlunun ucundaydı, aradığım kişiyi bulsaydım kafasına sıkacaktım. Beni kandırmıştı. Oysa onunla çok güzel hayaller kurmuştum. Evlenmek istiyordum. Bir gün bana ‘Ben herkesle evliyim’ deyince çılgına döndüm, dövdüm. Ardından Bodrum’u terk etti. Aradım ama bulamadım. İzmir’de işlediğim cinayetlerdeki kadınları tanımıyorum. Bir özellikleri yok. Kalabalıktan gözüme biri takılıyordu. Biraz da güzel kokulu olursa peşine düşüyordum. Takip ediyordum, tenha bir yere geldiğimizde sessizce arkalarına yaklaşıp kafalarına sıkıyordum. Bu kadar. Bodrum’da yakalanmadan öncede istesem o pansiyonu savaş alanına çevirirdim. Ama o an için ölmekten korktum, teslim oldum” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

POLiS HEDEFTEKi KADININ PEŞiNDE

Bu arada polis ve jandarma ekipleri, katil zanlısı Hamdi Ayri’nin Bodrum’da bir restoranda çalışırken tanıştığı G.H. (33) adlı kadının bulunması için araştırma yaptığı iddia edildi. Kadının takma isim kullanan ve aynı yıl Mart ayında yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alınan hayat kadınlarından biri olabileceği üzerinde durulduğu öne sürüldü. Kadının o tarihlerde ikamet ettiği adreste yapılan aramada ise izine rastlanmadı. Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay da, turizm sezonunun başında Bodrum’da yapılan operasyonun toplumun huzuru açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Bu tür operasyonlar polis, halk, medya ve tüm sivil örgütlerin dayanışması ile olur” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!