Gündemden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Gündemden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2008 00:03

Pembe tablo teşvikten etti

UŞAK Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Sadettin Öztürk, kentte sanayinin bitme noktasına geldiğini, yeni teşvik sistemine Uşak’ın dahil edilmemesini, geçmişte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verilen pembe bir tablonun sergilendiği dosyalara bağladı. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi gibi kuruluşların verdiği dosyaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Öztürk, "Mesela sigortalı işçi sayısının 18 binden 45 bine çıktığı söylendi. Yapılan bu yanlışın akabinde mevcut teşvik Uşak’ın elinden gitti, dolayısıyla birçok sektörün önü kapandı" dedi.

Pronet Güvenlik büyük ödülü aldı

GÜVENLİK sektörünün lider ismi Pronet’in Alarm ve Çağrı Merkezi, İstanbul Call Center Awards 2008’de ’En Çok 49 Koltuklu En İyi Çağrı Merkezi’ kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu. Müşterilerinin en zor anlarında güven veren ilk ses olma misyonuyla hareket etiklerini belirten Pronet yetkilileri, olumsuz bir durumda gerekli güvenlik birimlerinin ilgili yere sevk edilmesinden abonelik işlemlerine kadar pek çok konuda müşterleri için çözümler ürettiklerini söyledi.

Salça sektörüne internet sitesi

SALÇA, domates ürünleri ve konserve sektörünün Türkiye’de gelişmesi, bu sektörde faaliyet gösteren sanayicilerin karşılıklı dayanışma ve yardımlaşma ile ekonomik menfaatlerinin geliştirilmesi ve sektörün büyümesine yardımcı olmak amacıyla kurulan Salça İhracatçıları ve İmalatçıları Derneği (SİİD) tarafından oluşturulan www.siid.com.tr adresli web sitesi yayına başladı. Sitenin sektörde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturan SİİD için daha başarılı çalışmalara olanak sağlayacak bir platform olacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!