Gümüş tepsiyi geri gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Gümüş tepsiyi geri gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2010 00:00

Yol-İş Sendikası’nın Genel Merkezi ile ilgili yolsuzluk iddialarına üyelerin tepkisi büyüyor. Balıkesir İl Özel İdaresi’nde çalışan İbrahim Topalan, üyesi olduğu sendikanın gönderdiği hediye gümüş tepsiyi iade etti.

Haberin Devamı

BALIKESİR İl Özel İdaresi’nde çalışan İbrahim Topalan, üyesi olduğu sendikanın yeni yıl hediyesi olarak gönderdiği gümüş tepsiyi, yolsuzluk haberleri üzerine iade etti. Türkiye Genelinde 45 bin, Balıkesir’de 470 üyesi bulunan Yol-İş Sendikası’nın Genel Merkezi ile ilgili yolsuzluk iddialarının bitmek bilmediğini öne süren Topalan, “Bundan önceki yönetim yolsuzluk iddiaları nedeniyle gitmişti. Yeni yönetimle de ilgili aynı iddialar gündeme geldi. Üyesi olduğum sendikanın doğru ya da yanlış sürekli yolsuzluk haberleriyle gündeme gelmesi beni rahatsız etti. Sendikamız her yıl tüm üyelere hediye gönderir. Ben bu yılki hediye tepsiyi iade kararı aldım. Bireysel olarak gerçekleştirdiğim bu eyleme diğer işçi arkadaşların da destek vermesini bekliyorum” dedi.

Kesinleşmedi

Yol-İş Sendikası Balıkesir Temsilcisi Osman Karabulut da “İbrahim Topalan’ın tepkisine saygı duyuyorum. Ancak yolsuzluk çok ağır bir itham. Ortada bir bilirkişi raporu var. Ama bu kurulun taraflı kişilerden oluştuğu da sendikamızca dile getirilmişti. Henüz ortada bir mahkeme kararı da yok” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!