''Göztepe'ye üzüldüm''

Güncelleme Tarihi:

Göztepeye üzüldüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2013 00:00

Cihan Büyükoral ezeli rakipleri Göztepe’ye üzüldüğünü söyledi.

Haberin Devamı

 “Süper Lig’de temsilcisi olmayan İzmir’de futbol heyecanını Karşıyaka-Göztepe derbileri sayesinde yaşanıyordu” diyen Büyükoral, “Umarım gelecek sezonlarda rekabetimiz Süper Lig’de devam eder” dedi.

Karşıyaka’da Cihan Büyükoral’ın başkanlığa seçilmesinden sonra kulüple organik bağlarını koparan, sadece salon ve ulaşım konusunda destek olan Karşıyaka Belediyesi yeni dönemde aktif rol oynamaya hazırlanıyor. Her fırsatta kendilerini borç yükünü artırmakla suçlayan Büyükoral’ın açıklamalarından rahatsız olan Belediye yetkililerinin, Yaşar Holding’le dirsek temasında olduğu, ayrıca potansiyel adaylarla görüştüğü öğrenildi. Bu isimler içinde öne çıkan Büyükoral’la sürtüşme yaşayan Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ.

BAŞKAN adaylığına sıcak bakan Altuğ camiada destek ararken, yeniden liste hazırlığına girişen Büyükoral’ın, devre arasında iptal edilen olağanüstü kongrede yönetime talip olan Fatih Diniz’e birlikte hareket etmeyi önerdiği öne sürüldü. O ekipte yer almaya sıcak bakmayan Diniz’in, bir süredir tüzük çalışmaları yapan Hasan Denizkurdu’yla temas kurduğu bildirildi. Bu arada camianın ağır topları Yelkenbiçer ve Sakıpağa Aileleri ile Nazım Torbaoğlu’nın aday olmayacakları gibi, yönetimlere de girmeyeceği kaydedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!