Göztepe'de yıldızlar geri dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Göztepede yıldızlar geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:51

PTT 1’inci Lig’de cumartesi günü deplasmanda Adana Demirspor’la karşılaşacak Göztepe’de, Altınordu maçında yedeğe çekilen yıldızlar yeniden 11’e dönmeye hazırlanıyor. Mirkan’ın takımdan ayrılması, Gökhan Karadeniz ve Kerem’in de istenen perfornmansı sergileyememesi üzerine teknik heyet İzmir derbisinde sürpriz bir şekilde yedek soyunan Gosso, Diarra ve Serdar’a "Hazır ol" emri verdi. Gosso’nun Hakan Barış’ın yanında orta alanda, Serdar’ın Gökhan’ın yerine sol kanatta, Diarra’nın da Mirkan’ın yokluğunda ileri uçta sahaya çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Mirkan’ın ayrılmasıyla forveti eksilen sarı kırmızılı ekipte, Altınordu maçında tribüne gönderilen Björn Vleminckx’in de 18 kişilik kadroda yer alabileceği ifade edildi.

Statü gereği kadrosundaki 7 yabancıdan 2’sini tribüne göndermek zorunda kalan teknik heyetin, Nahir Besara’yı Adana’ya götürmeyeceği, ancak kanat oyuncuları Leroy Geoge ve Robert Maah arasında kararsız kaldığı öğrenildi.

Altınordu maçında oyuna sonradan dahil olup alkış toplayan ve idmanlarda da hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Maah’ın George’a göre bir adım önde olduğu da ifade edildi.











Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!